Vijesti / Sport

SLUČAJ STADION (2) Alen Runac: 'Kapacitet stadiona Varteks je preopterećen'

SLUČAJ STADION (2) Alen Runac: 'Kapacitet stadiona Varteks je preopterećen'

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina ostaje kod odluke da na Varteksovom stadionu u Zagrebačkoj ulici igra samo NK Varaždin. Potvrdio nam je to Alen Runac, predsjednik Zajednice, te dodatno obrazložio zbog čega je takva odluka donesena.

> Runac: 'NK Varteks igrat će na Slobodi, dok će NK Varaždin igrati na Varteksu'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Već prošle godine imali smo problema s Nogometnim klubom Varaždin zbog premalo termina koje su imali na stadionu Varteks i 400 sati smo im dopustili korištenje stadiona Hrašćica. Znači, prošle godine nisu imali dovoljno termina na stadionu Varteks, a kako bi bilo sad, da još netko dodatno igra na stadionu - kazao je Alen Runac.

Istaknuo je kako su kod odlučivanja o tome tko će igrati na stadionu Varteksa prednost dali višerangiranom klubu.

Ta preopterećenost kapaciteta bila je i razlog zbog čega je raskinut ugovor, prema kojem je NK Varteksu bilo dopušteno igrati i trenirati na stadionu Varteksa, između Zajednice i NK Varteksa.

- Ugovor između NK Varteksa i Zajednice je poništen zbog prenatrpanosti kapaciteta stadiona Varteks. Odluka da se poništi taj ugovor donesena je jednoglasno te je odlučeno kako će se potpisati novi ugovor kojim je definirano da će NK Varteks prvenstvene utakmice igrati na stadinu Sloboda - zaključio je Runac.

Priča ipak još nije ni blizu kraja. Nogometni klub Varteks jučer je kazao kako su pravnim službama uputili na provjeru pravovaljanost navedenog raskida ugovora, pošto smatraju da je raskid ugovora nepravovaljan i nelegalan.

> SLUČAJ STADION NK Varteks: 'Naprasno poništen važeći ugovor za stadion'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci