Vijesti / Sport

Skupština Varteksa u veljači, poziv upućen svim zainteresiranim stranama

Skupština Varteksa u veljači, poziv upućen svim zainteresiranim stranama

Nogometni klub Varteks ovih je dana raspisao poziv na skupštinu kluba, koja će se održati 17. veljače.

Ovim putem pozivaju i sve simpatizere te navijače koji se još nisu učlanili u klub, a žele sudjelovati u radu skupštine ili dati svoje prijedloge vezane uz izbor klupskog vodstva, da to učine do 12. veljače, jer prema klupskom Statutu, svaki član može birati ili biti biran za neku od klupskih pozicija. Pristupnicu možete pronaći i ispuniti na poveznici: http://www.nk-varteks.com/online-pristupnica.html.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivaju se članovi kluba koji se žele kandidirati za predsjednika kluba ili u izvršni odbor, da se jave na mail adresu [email protected] sa svojim programima do 12. veljače kako bi se mogli na vrijeme pripremiti materijali. Sve prijave pristigle nakon tog datuma neće biti uvažene.

Skupština NK Varteks održat će se 17. veljače s početkom u 19 sati u klubu Europa media u HNK u Varaždinu, no službeni poziv svim zainteresiranim stranama bit će objavljen u narednim danima.

Do tada, sve aktivnosti iz kluba možete pratiti putem službenih profila Varteksa na društvenim mrežama i Internet stranici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci