Vijesti / Sport

Schiedel-Medina Škrinja pobjednik još jednog Zimskog prvenstva u košarci

Schiedel-Medina Škrinja pobjednik još jednog Zimskog prvenstva u košarci

U nedjelju je odigrano posljednje (šesto) kolo Zimskog prvenstva u košarci, a prvo mjesto je očekivano osvojila ekipa Schiedel-Medina Škrinja, branitelj lanjskog naslova.

Ove godine na Zimskom prvenstvu grada Varaždina 'Memorijal Zdravko Kranjec', inače najstarijem sportskom natjecanju u gradu Varaždinu, sudjelovale su četiri ekipe koje su igrale dvokružno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon šest kola, uz omjer pobjeda i poraza 5-1, Schiedel-Medina Škrinja je obranila naslov prvaka, što je četvrti uzastopni naslov osvajača Zimskog prvenstva. Ekipa je to sastavljena od iskusnih haklera, koji većina čine jezgru u KK Petrijanec, pojačani za neke košarkaše iz Međimurja, a koja se već 'naosvajala' naslova pod drugim imenina (Capella, Ruža, Kiwi).

U posljednjem kolu svladali su uvjerljivo varaždinske Veterane, a najefikasniji su bili Magaš (27) i Škerbić (24), sve pod trenerskom paskom Saše Repalusta. Tijekom Zimskog prvenstva za ekipu Medine Škrinje su nastupali: Notezberg, Rodik, Vlahek, Magaš, Klaneček, Škerbić, Pintarić, Benko, Marić, Matijević, Tkalec i Repalust.

Drugoplasirani su bili varaždinski Instruktori, ekipa koju predvode Zajec, Mišković, Vučaj, Bađun, Jakšić, a koji su u posljednjem kolu svladali ekipu Stopera, uz vrlo izjednačen učinak (Bađun 13, Jakšić 12, Vučaj 12, Zajec 12). Treće mjesto pripalo je Veteranima Varaždin, a četvrto čakovečkim Stoperima.

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci