Vijesti / Sport

Sara Kolak: 'Ludbreg sad sigurno ne spava, hvala svima koji su me bodrili!'

Sara Kolak: 'Ludbreg sad sigurno ne spava, hvala svima koji su me bodrili!'

Cijela Hrvatska, a Ludbreg posebice, ima i više nego dovoljno razloga za slavlje. Sara Kolak je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, bacivši koplje 66 metara i 18 centimetara!

> Sara Kolak šokirala atletski svijet i osvojila zlatnu medalju!!!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Još ne vjerujem. Medalju sam zaslužila, borila sam se, pokazala sam da se mogu nositi s najboljima. Mama, tata, idem doma! – kazala je Sara nakon osvajanja zlatne medalje.

Osvrnula se i na pripreme za današnje finale i podršku od strane obitelji, trenera i ostalih olimpijaca.

- Kad si u finalu, cilj ti mora biti medalja. Cilj mi je bio 65 metara, a ovo je još bolje. Zahvalila bi se svom treneru, svojoj sportskoj partnerici, svojoj ekipi, Sandri Perković, košarkašima koji su me došli bodriti ovdje. Znam da sam napravila veliku stvar, spremali smo se i psihički i fizički i sretna sam što se danas sve poklopilo. Koplje je letilo - kazala je Sara.

Još puno posla

No, Sara je i dalje ostala 'prizemljena'.

- Ja još trebam puno radit. Sve se isplati, samo treba grist i ne se predavat. Odricanje je normalno i ove godine me isto očekuje odricanje. Trener o meni stalno brine, on mi je drugi tata. Nismo to očekivali, puno smo se živcirali.

A nije zaboravila ni na svoje Ludbrežane.

- Ludbreg sada sigurno ne spava, nevjerojatno je koliko ljudi me prate i bodre. Ima još mjesta na stazi u Ludbregu, ostavljeno je prostora, znali su oni - zaključila je Sara.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci