Vijesti / Sport

RUKOMET Frano Vujović briljirao u jednoj od ključnih utakmica Jeruzalema Ormoža

RUKOMET Frano Vujović briljirao u jednoj od ključnih utakmica Jeruzalema Ormoža

Nakon što su prošlog tjedna porazom u lokalnom derbiju s Mariborom izgubili šanse za Ligu za prvaka, ormoški rukometaši iskupili su se za poraz pobjedom nad jednom od najsnažnijih ekipa Slovenske 1. lige, Urbanscapeom Loka te ostvarili novu pobjedu na 'tvrdom' domaćem terenu.

Mladi varaždinski rukometaš Frano Vujović postigao je sedam pogodaka u pobjedi ormoškog Jeruzalema 29:25 (11:12) protiv Urbanscape Loke u 18. kolu 1. slovenske NLB lige te je proglašen igračem utakmice. Nastavio je Vujović svoj dobar niz nakon što je pokazao što može u utakmicama protiv Krke i Maribora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U svlačionici smo rekli stisnuli budemo da pobijedimo za navijače i to smo napravili. Išli smo na pobjedu da se odcijepimo od zadnja dva mjesta da nam poslije bude lakše i da ne ulazimo u tekme s grčem, već da imamo psihičku prednost nad svim ostalim protivnicima. Zadnje tri utakmice pokazao sam da mogu te zahvaljujem treneru i ekipi na ukazanom povjerenju - rekao je za KTV Ormož mladi Vujović.

Valja spomenuti kako je na utakmici protiv Urbanscapea bio odličan i vratar Balent koji je upisao 10 obrana. Iako su protiv Maribora izgubili šanse za Ligu 6, ova pobjeda im je od velike važnosti, jer su se dodatno odmaknuli od donjeg dijela tablice.

Ormož se trenutno nalazi na 5. mjestu slovenske rukometne lige, sa samo dva boda iza trećeplasirane Krke, odnosno četiri iza Urbanscapea. Nalaze se na prvom mjestu, tzv. skupini za ispadanje u nastavku natjecanja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci