Vijesti / Sport

RUKOMET Dabrovi u derbiju kola sutra protiv Nexea u Graberju, ulaznice u prodaji

RUKOMET Dabrovi u derbiju kola sutra protiv Nexea u Graberju, ulaznice u prodaji

Rukometaši Varaždina 1930 startali su ove godine u Ligi za prvaka, 'elitnom' rukometnom društvu pobjedom i porazom, a sutra im u goste stiže višestruki viceprvak Hrvatske, našički Nexe.

Rukometaši Varaždina 1930 igraju u rukometnoj Ligi za prvaka, gdje se vraćaju nakon jedne godine u Ligi za ostanak. Nakon dva kola u ovogodišnjem izdanju imaju jednu pobjedu (Poreč) i jedan poraz (Dubrava), a u utorak u Graberju dočekuju veliki Nexe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo Nexe stajao je svih ovih godina na putu Varaždinu prema SEHA ligi, ali je u tri navrata uspjevao biti uvijek za korak ispred. Proteklog vikenda su u derbiju kola Našičani poraženi golom u posljednjim sekundama protiv Dubrave.

Ulaznice su već sada u prodaji, mogu se nabaviti u Caffe baru Picabia (Trg Matija Gupca 21) te u kavani Grofica Marica (Korzo), a interes je zasad velik. Osim u domaćem prvenstvu, Nexe je trenutno okupiran i Kupom EHF, gdje će u subotu igrati prvu utakmicu četvrtfinala s njemačkom ekipom Füchse Berlin.

No i dalje je Nexe favorit, a Dabrovi će pokušati iznenaditi renomiranijeg protivnika. Mlada ekipa Varaždina loše je odigrala u domaćoj premijeri, gdje su loše odigrali u derbiju te su poraženi od Dubrave. Nexe je prigoda za popravak dojma.

Graberje bi trebalo biti odlično ispunjeno, a domaćin poziva sve ljubitelje rukometa da osiguraju ulaznicu na vrijeme i pomognu im u naumu da iznenade veliki Nexe.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci