Vijesti / Sport

RUKOMET Dabrovi svladali Spačvu na domaćem terenu te su na korak do Lige prvaka

RUKOMET Dabrovi svladali Spačvu na domaćem terenu te su na korak do Lige prvaka

U varaždinskoj Areni jučer, 17. veljače, odigrano je 14. kolo Premijer lige, a zaigrali su GRK Varaždin i RK Spačva Vinkovci. Pobijedili su Dabrovi s krajnjim rezultatom 31:26.

U prvoj minuti susreta Ranko Božić zabija za goste, a pet minuta trebalo je domaćinima da upišu prvi gol i izjednače rezultat. Već u sljedećoj, sedmoj minuti prvog dijela padaju dva gola koji donose ponovno izjednačenje. Sve do 18. minute prvog poluvremena igra se gol za gol, a tek u toj spomenutoj minuti susreta domaćini prelaze u prednost s jednim golom više te ostvaruju seriju 2-0 za 9:7 u 19. minuti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do kraja prvog dijela domaćini zadržavaju prednost, a na početku drugog dijela dodaju novi gol za +3, odnosno 14:11. Prednost povećavaju ponovno u 38. minuti kad Filip Glavaš zabija za 19:14. Do samog kraja utakmice domaćini drže prednost, u nekim trenucima i +4. U posljednjoj minuti susreta upisana su čak tri gola, a strijelci su bili Jurica Vidaček i Filip Jurišić za Varaždin te Marko Nađ za Spačvu.

Iz redova pobjednika po pet pogodaka upisali su Dario Černeka, Dominik Novak i Bruno Levak, a najefikasniji u redovima Spačve bio je Marko Vignjević s devet pogodaka.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci