Vijesti / Sport

Ritmičarka Tamara Artić osvojila prvu medalju za reprezentaciju Hrvatske

Ritmičarka Tamara Artić osvojila prvu medalju za reprezentaciju Hrvatske

Vindijke Tamara Artić, Lara Domislović i Elena Košćak nastupile su na 19. Slovenian Challenge - međunarodnom FIG turniru, održanom u Gimnastičkom centru Ljubljana prošlog vikenda.

Turnir je imao dva dijela natjecanja, ono za juniorke i seniorke koje se vodi kao FIG turnir u kojem je za reprezentaciju Hrvatske nastupila Tamara Artić i međunarodnom turniru za mlađe uzrastne kategorije gdje su Vindiju predstavljale Domislović i Košćak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na natjecanju je u dva dana nastupilo ukupno 201 natjecateljica iz 16 zemalja koje su nastupile za svoje klubove, odnosno reprezentacije svojih zemalja.

Tamara Artić je ovaj puta morala u svega dva dana odvježbati svoj cjelokupni program i ovaj puta je uspjela u subotu solidnim nastupima izboriti 3 finala i osvojiti 8. mjesto među 32 juniorke. Na žalost, zbog veće greške nije ušla u finale sa svojim najjačim rekvizitom obručem.

No, drugi dan je zahvaljujući odličnom nastupu u finalu s loptom osvojila 2. mjesto i prvu medalju za reprezentaciju Hrvatske. U finalu s čunjevima je nakon dosta manjih grešaka završila na 8. mjestu, a finale s trakom na 7. mjestu.

Lara Domislović i Elena Košćak nastupile su za Vindiju u kategoriji kadetkinja 2006. godišta. Lara Domislović je imala uvijek nezgodan startni broj 1 no to ju nije smetalo da vrlo dobro nastupi i među 22 djevojke u ovoj kategoriji osvoji 1. mjesto.

Druga Vindijka, Elena Košćak, je natjecanje završila na 20. mjestu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci