Vijesti / Sport

REPKA Dalićevi izabranici protiv Grčke za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju

REPKA Dalićevi izabranici protiv Grčke za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju

Vatreni su u utorak u Zürichu za suparnika u predstojećim dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine izvukli nogometnu reprezentaciju grčke, a izbornik Zlatko Dalić smatra kako Hrvatska nogometna reprezentacija može preskočiti svoju posljednju prepreku za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

- Puni smo poštovanja prema Grcima. Oni su možda najslabije plasirana reprezentacija u doigravanju, ali moramo biti svjesni da igramo protiv teškog suparnika, pogotovo s obzirom na to da je uzvratna utakmica u Grčkoj. Moramo učiniti sve za pravi rezultat u Zagrebu jer će u uzvratu biti vruće. No, radujem se punom Maksimiru i podršci hrvatskoj reprezentaciji - rekao je Dalić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako svladati Grke i osigurati mjesto među svjetskom elitom?

- Puno će toga ovisiti o nama i našoj reprezentaciji, a nadam se samo da ćemo svi biti spremni i zdravi. To mi je najvažnije. Imamo vremena za pripremu utakmice, na nama je sada sve proučiti - kaže izbornik.

- Grci imaju iskusnu momčad te njemačkog izbornika koji im donosi borbenost i agresivnost. Igraju čvrsti nogomet koji se temelji na prekidima, uvijek na tijesne rezultate - dodao je Dalić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci