Vijesti / Sport

Pšak i ekipa iz 'Života na vagi' pobijedili vijećnike Cestice u malom nogometu

Pšak i ekipa iz 'Života na vagi' pobijedili vijećnike Cestice u malom nogometu

Revijalna utakmica 17. Zimskog malonogometnog turnira u Cestici do posljednjeg je mjesta ispunila općinsku školsku dvoranu. Na teren su istrčali nogometaši ekipe Života na vagi i općinskih vijećnika Cestice, a pobijedili su gosti sa 4:7.

U Cesticu je stiglo sedam natjecatelja jedne od najgledanijih zabavnih emisija u Hrvatskoj, RTL-ovog Života na vagi. Dobrodošlicu im je u ime domaćina, Općine Cestica i NK Bratstvo Otok Virje, priredio načelnik Cestice Mirko Korotaj, koji je preuzeo ulogu trenera ekipe vijećnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovi ljudi nam svima mogu biti primjer. Pokazali su da se sve može, samo treba čvrsta volja. Nema izgovora – rekao je načelnik Korotaj.

Ekipa koja je ukupno izgubila nekoliko stotina kilograma pokazala se kao nepobjediva na terenu. Jedna od najzaslužnijih za to je golmanica Sara, kojoj je mali nogomet strast pa redovno brani za svoju žensku malonogometnu ekipu na najpoznatijem turniru u Hrvatskoj, Kutiji šibica.

Korisnim na terenu se pokazao i Siniša Pšak, Cestičanin koji je u Životu na vagi izgubio 70 kilograma i osvojio Hrvatsku. 

Više fotografija pogledajte ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci