Vijesti / Sport

Prvo kolo '3atlon lige' započinje u nedjelju na varaždinskom Aquacityju

Prvo kolo '3atlon lige' započinje u nedjelju na varaždinskom Aquacityju

U nedjelju, 24. srpnja, s početkom u 9 sati na varaždinskom Aquacityju započinje međužupanijska '3atlon liga'. Organizator je Trkački klub Marathon 95.

Natjecanje će se održati na prostorima Sportsko rekreacijskog centra u disciplini supersprint triatlon koja se sastoji od plivanja, bicikliranja i trčanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pliva se u jezeru, krug je 370 metara, start i izlaz iz vode na istom mjestu, bicikl se vozi dva kruga po sedam kilometara pri čemu treba uzeti u obzir da cesta neće biti zatvorena pa su natjecatelji dužni pridržavati se svih prometnih pravila i na biciklu je obavezna upotreba zaštitne kacige, a trči se krug od 2,5 kilometra.

Kategorije su kadeti i kadetkinje (13-15 godina), juniori i juniorke (18 - 19 godina), seniori i seniorke (20-39 godina), veterani i veteranke 1 (40-49 godina), veterani i veteranke 2 (50-59 godina), te veterani i veteranke 3 (60+).

Natjecanje na vlastitu odgovornost

Svaki natjecatelj sudjeluje na vlastitu odgovornost i dužan je potpisati suglasnost za natjecanje, za mlađe dobne kategorije (kadeti i juniori) obavezna je potpisana suglasnost od strane roditelja ili staratelja. Isto tako, organizator ne snosi odgovornost za nestale ili oštećene stvari i opremu. Na svim okretištima biti će postavljeni redari.

Tri najbolja natjecatelja u ženskoj i muškoj konkurenciji u apsolutnom poretku i po kategorijama osvajaju medalje.

Kotizacija za sudjelovanje je 50 kuna za sve natjecatelje, prijave, plaćanje kotizacije i podizanje startnih brojeva moguće je do 8:45 sati kod boćarskog igrališta na Aquacitiyu.

Prijave se primaju na e-mail na [email protected], u prijavi je potrebno navesti ime i prezime, klub, datum rođenja. Dodatne informacije mogu se dobiti na 099/2653-106.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci