Vijesti / Sport

Prva ŽNL: Polet na vrhu, Varteks skočio na četvrto mjesto

Prva ŽNL: Polet na vrhu, Varteks skočio na četvrto mjesto

U 23. kolu Prve ŽNL odigrani su svi dvoboji, a istaknuo se Varteks visokom pobjedom od 4:0 protiv Lepoglave. Varaždin ŠN je izgubio vodeće mjesto na tablici zahvaljujući subotnjem razočaranju i porazu od Dubravke.

Varaždin ŠN je protiv Dubravke odigrao 1:1 unatoč brojnim prilikama, dok je momčad Dubravke imala samo jednu i iz nje je postigla pogodak za izjednačenje. Gol za Varaždin ŠN zabio je Labaš u 30. minuti susreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Polet iz Cestice je iskoristio svoju priliku za izbijanje na sam vrh tablice pobjedom protiv također Poleta, ali onog iz Tuhovca, no pomalo teže od očekivanja, s tek jednim golom razlike. Utakmica je završila rezultatom 2:1. Svi golovi su postignuti u prvom dijelu susreta, a pobjednički gol zabio je Štromar u 33. minuti utakmice. Polet iz Cestice je nakon ovog kola vodeći na tablici ispred ŠN Varaždin s jednim bodom prednosti.

Varteks je u prošlom kolu protiv Čeva, žalio za propuštenim prilikama, no ovog su ih puta sve iskoristili i zasluženo pobjedili s 4:0 momčad Lepoglave. Sudbinu su im zapečatili dvostruki strijelac Dolenc, Radić i Cvjetković. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu tablice, ponajviše zahvaljujući pobjedi Sloge nad favoriziranim Čevom.

Dinamo iz Babinca danas je napravio iznenađenje u Svetom Iliji i odigrali 1:1 protiv trećeplasirane momčadi prvenstva. Da je Obreš danas pobjedio, bio bi samo tri boda daleko od prvog mjesta na tablici, no ovako zaostaju pet bodova.

Damir Maretić u Nedjeljancu i dalje radi odličan posao, a po njegovom dolasku, Nedeljančani igraju odlično. U ovom su kolu tako, bez ikakvih problema pobjedili Rudar iz Ladanja s 3:0 i polako se uspinju po tablici.


Rezultati 23. kola Prve ŽNL: Varteks – Lepoglava 4:0, Čevo – Sloga 1:2, Mladost – Sračinec 2:2, Obreš – Dinamo 1:1, Nedeljanec – Rudar 3:0, Polet Cestica – Polet Tuhovec 2:1, Podravac - Bednja 2:0, Varaždin ŠN – Dubravka 1:1.

Poredak:1. Polet Cestica 50, 2. Varaždin ŠN 49, 3. Obreš 45, 4. Varteks 41, 5. Čevo 41, 6. Sloga 38, 7. Bednja 34, 8. Mladost 34, 9. Dubravka 29, 10. Dinamo 28, 11. Nedeljanec 27, 12. Polet (T) 26, 13. Rudar 25, 14. Podravac 25, 15. Lepoglava 14, 16. Sračinec 8.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci