Vijesti / Sport

PRIJATELJSKA 'Majstor s mora' 14. siječnja ugostit će 'Bumbare' na Poljudu!

PRIJATELJSKA 'Majstor s mora' 14. siječnja ugostit će 'Bumbare' na Poljudu!

Varteks je na jalkovečkoj grbavici ugostio Hajduk još tamo 17. svibnja 2015. godine. Ta je utakmica bila početak daljnje suradnje ova dva kluba, a potpora splitskog prvoligaša varaždinskom trećeligašu nastavit će se u vidu odigravanja prijateljske utakmice u Splitu.

U zimskoj prvenstvenoj pauzi, Hajduk će 14. siječnja 2018. godine s početkom u 15 sati na poljudskom travnjaku ugostiti navijački Varteks.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priča navijačkog Varteksa počela je davne 2011. godine i već je mnogo puta ispričana. Od 'dečki s kvarta' do respektabilnih nogometnih lica naše županije, od jalkovečke grbavice do solidno uređenog ŠRC-a Jalkovec, od mlađih uzrasta skupljenih poznanstvima i vođenih ljubavlju prema svetom grbu do spajanja sa ŠN Fotex i brojke od preko 200 registriranih igrača.

Mala skupina entuzijasta pokazala je svima kako je moguće. Došli su i do trećeg ranga hrvatskog nogometa u kojem su naučili kako su prošli mnogo, ali kako je bar još toliko pred njima. No nemaju namjeru odustati, što su i pokazali boreći se sa svim nedaćama, što financijskim, što rezultatskim.

Ovo je samo svojevrstan vjetar u leđa u nastavku rada navijačkog kluba. Odlazak na Poljud veliko je priznanje za 'Bumbare', ali i prisjećanje White Stonesa na neke slavnije dane. Odlazak u Split bit će organiziran, a sve informacije moći ćete pronaći na službenim Facebook stranicama kluba.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci