Vijesti / Sport

Preko stotinu igrača natjecalo se na VŽPongu, stigao igrač čak iz Indije

Preko stotinu igrača natjecalo se na VŽPongu, stigao igrač čak iz Indije

U organizaciji Udruge Starr u Varaždinu su održani Otvorenih dana stolnog tenisa 7. VzPong.  Na turniru namijenjenom amaterima, ali i registriranim igračima svih uzrasnih kategorija, odzvalo se više od stotinu igrača iz Hrvatske, Slovenije, BIH te Indije.

U kategoriji klinci i klinceze prvo mjesto osvojio je Simon Vincek, druga je bila Bruna Borovec, a treće mjesto su osvojili Denis Toplak i Vito Milak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji kadeti amateri prvo mjesto osvojio je Leonardo Šmic, drugo Matija Janžek, a treće mjesto Vito Draganić i Karlo Mežnarić.

U kategoriji kadeti registrirani igrači prvi je bio Stjepan Škoda, drugi Leon Milak, a treće mjesto osvojili su Timi Maslić i Dominik Toplek.

U kategoriji kadetkinje registrirane igračice prvo mjesto osvojila je Ana Kupski, druga je bila Bruna Borovec, a treće Nuša Stanojević i Sara Čoh.

U kategoriji juniori registriranih igrača, pobijedio je Marko Vidaček, drugi je bio Tomislav Zovko, a treće mjesto osvojili su Stjepan Škoda i David Čukulić.

U kategoriji registriranih seniorki, prvo mjesto osvojila je Martina Milošević, druga je bila Patricija Solar, a treća Anita Šilec.

U kategoriji seniori registrirani igrači prvo mjesto osvojio je Marko Vidaček, drugo Tomislav Zovko, a treće Jakov Jakelić i Marko Gredelj.

U kategoriji seniori amateri prvi je bio Marko Gredelj, drugi Željan Gačina, a treći su bili Matija Katalenić i Stanislav Lošić.

U kategroiji Veterani amateri pobijedio je Vashist Ravi, drugi je bio Mladen Beraković, a treći Božidar Križanec.

U kategoriji veteranke amaterke prva je bila Jasna Šinko, druga Ivana Medvedović, a treće mjesto osvojile su Sanda Vidović i Željka Podgorelec – Sirc.

 Otvorene dane stolnog tenisa potpomogli su brojni sponzori i donatori.

Ekipa STK Starr priprema se za prvi nastup u Srednjeeuropskoj ligi početkom rujna u Beču, a paralelno se radi i na promociji stolnog tenisa, radu s mladima kao i rekrativcima.

 Jedan od sudionika bio je i Indijac Ravi Vashist kome supruga radi u indijskoj ambasadi u Zagrebu.

– Ja sam igrao stolni tenis u New Delhiju 12 godina u najvišoj ligi. Osim toga igrao sa tri godine u Hong Kongu kao i u Kuvajtu, u indijskoj školi. Moj prijatelj me obavijestio za ovaj turnir u Varaždinu i ja sam rado došao. Inače igram u Zagrebu amatersku ligu Sokaz i rado odlazim na veteranske turnire. Odlično mi je bilo u Varaždinu i rado ću doći ponovo - dodao je Ravi Vashist.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci