Vijesti / Sport

POMIRBA Dalić poziva: 'Idemo zajedno vratiti varaždinski nogomet u Prvu ligu!'

POMIRBA Dalić poziva: 'Idemo zajedno vratiti varaždinski nogomet u Prvu ligu!'

Na jučerašnjoj utakmici NK Varaždin je uistinu nesretno ispao iz Hrvatskog kupa od Cibalije - Glavica, Golubar i Erić svojski su se napromašivali, iako raduje njihova igra, rastrčanost i ulaženje u brojne prigode.

Jedan od onih koji je promatrao utakmicu s tribina, bio je novi izbornik Zlatko Dalić, jedan od zapravo najzaslužnijih za sve što je NK Varaždin napravio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Srce mi je puno. Ispali smo, ali tri tisuće ljudi koji su došli na stadion potvrdili su koliko Varaždincima fali vrhunski nogomet – istaknuo je Dalić, dodavši još nešto.

- Ne znam zašto se mi Varaždinci dijelimo, svađamo i idemo jedni protiv drugih. Ne znam zašto bi netko bio protiv Branka Ivankovića, najboljeg varaždinskog trenera, pa primjerice protiv Šafarića, Vugrinca, Mrmića. M nismo protiv nikoga, borimo se za jedan klub u Prvoj ligi – ističe Dalić, pa ide i korak dalje, poziva na razgovor.

 - Ne napadamo nikoga, šutimo, trošimo svoje novce, svoje prijatelje, nema nikakve negative, prijetnji, vrijeđanja. Ljudi, urazumite se, idemo sjesti, pokušati se dogovoriti i vratiti varaždinski nogomet u Prvu ligu – izjavio je Dalić nakon utakmice s Cibalijom.

Na poziv na zajednički stol, vrlo brzo su reagirali iz NK Varteksa i UN White Stones.

> NK Varteks: Prvi smo inicirali fuziju, svi prijedlozi su nam odbijeni s prezirom

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci