Vijesti / Sport

PLIVANJE Vidre nastupile na mitingu u Sloveniji, najuspješnija Sabina Kušter

PLIVANJE Vidre nastupile na mitingu u Sloveniji, najuspješnija Sabina Kušter

Ove godine plivači PK Vidra Varaždin i Čakovec po prvi puta sudjelovali na 4. Memorionalnom mitingu u plivanju za osobe s invaliditetom u Velenju, koji se održao 19. svibnja u organizaciji PK Velenje iz Slovenije na spomen tragično preminulog plivača Boštjana Mariniča.

Na natjecanju je nastupilo 130 plivača iz različitih klubova i škola iz Slovenije, Austrije i Hrvatske. Cilj natjecanja bio je okupiti osobe sa različitom invaliditetom, te u konačnici osnovati Alpe adria kup za plivače s invaliditetom Austrije, Hrvatske, Slovenije, i Italije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Miting je ujedno bio Slovensko državno školsko natjecanje u disciplinama 50 m prsno, 50 m slobodno i 25 m sa asistentom ili uz asistenciju (za plivače koji zbog dijagnoze nikad neće moći plivati samostalno ili za najmlađe plivače).

Za Plivački klub Vidra nastupili su Brunela Hrženjak, Sabina Kušter, Jakša Mislović, Nikola Kosec i Teo Škvorc.

Najuspješnija Vidra bila je Sabina Kušter, koja je osvojila drugo mjesto u disciplini 50 metara slobodno, dok su ostali miting iskoristili za provjeru psihofizičkog stanja te su popravili svoja osobna vremena na svih 15 starta čime su pokazali napredak u snazi, izdržljivosti te tehnici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci