Vijesti / Sport

Plivači Baroka osvojili šest medalja na natjecanju 'Medo' u Zagrebu

Plivači Baroka osvojili šest medalja na natjecanju 'Medo' u Zagrebu

Čak dvadeset kadeta i mlađih kadeta Plivačkog kluba Barok nastupilo je ovaj vikend u Zagrebu na mini GP natjecanju 'Medo'. Mladi su plivači osvojili ukupno šest medalja.

Najuspješnija predstavnica bila je Nika Dobovičnik, koja je osvojila dva zlata: na 400 i 800 metara slobodno. Uz to je ostvarila i 4. mjesto na 100 metara slobodno, te 5. mjesto na 200 metara leđno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treba naglasiti da je Nika drugu godinu za redom najuspješnija mlađa kadetinja na ovom natjecanju.

Ostali osvajači medalja su: Erik Hunjek koji je osvojio tri srebra, 200 metara mješovito, 400 metara mješovito i 800 metara slobodno u konkurenciji mlađih kadeta, te Niko Balenta osvojivši broncu na 200 metara leptir (također u konkurenciji mlađih kadeta).

Velike pohvale zaslužuju i dvije kadetkinje: Lana Cvetko, koja je isplivala svoju prvu A normu za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske u disciplini 100 metara leptir te B normu na 200 metara leptir, te Petra Gašparac, koja je izvrsno otplivala sve utrke, te svojoj zbirci od 5 A normi pridodala još jednu – na 400 metara slobodno.

Veliki napredak u rezultatima, pokazali su i svi ostali predstavnici na ovom natjecanju: Karlo Rogina, Filip Kukec, Dorian Klepač, Fran Čurdija, Ivona Valentak, Hana Ivanković, Elena Balažinec, Katja Balažinec, Anamarija Zavrtnik, Dora Jurak, Leona Juriša, Matej Đaković, Ivan Turkalj, Luka Kokotec i Danijel Gašparić.

Sljedeća natjecanja koja ih očekuju su Regionalno kadetsko prvenstvo Hrvatske u Sisku, odnosno 7. pokal Radenci gdje će nastupiti njihove najstarije plivačice.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci