Vijesti / Sport

Odbojkašice Kitroa pobijedile u Zagrebu: 'Ovo je jedno od težih gostovanja'

Odbojkašice Kitroa pobijedile u Zagrebu: 'Ovo je jedno od težih gostovanja'

U drugom kolu 1. B Nacionalne odbojkaške lige odbojkašice Odbojkaškog kluba 'Kitro' Varaždin upisale su pobjedu na gostovanju u Zagrebu kod Odbojkaškog kluba 'Don Bossco'.

Pobjedu su naše djevojke odnijele u zadnjem setu te je završilo 2:3. Prvi i drugi set pripao je našim odbojkašicama (14:25, 23:25), no potom je uslijedilo izjednačenje (25:18, 25:22). U zadnjem setu odbojkašice Kitroa ipak su bile prisebnije te su pobijedile 6:15.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Čestitke curama za pobjedu. Znao sam će biti teška utakmica i rekao sam curama da je ovo jedna od težih gostovanja u prvom dijelu sezone. Nakraju, vraćamo se s 2 boda. Možda možemo žaliti za jednim bodom kojeg smo ispustili nakon 2:0 za nas, ali mislim da ipak puno više trebamo biti zadovoljni jer svakoj pobjedi se treba veseliti. Na gostovanjima još uvijek nemamo tu stabilnost koju imamo doma. Svakako čestitke i ekipi domaćina na dobroj igri. Mi se sad okrećemo utakmici protiv Odbojkaškog kluba 'Sisak'. Prvenstvo je dugo, 22 utakmice. Prve dvije su pobjede, a sad dalje utakmicu po utakmicu - izjavio je trener Ivica Đolonga.

Na utakmicu se osvrnula i Inka Inkret.

- Zadovoljne smo s još jednom pobjedom i nastavljamo se tempirati za nadolazeće utakmice. Kao što smo i očekivali, bila je to zahtjevna utakmica. Prvi set smo ih pritisnule servisom i držale razliku bez problema do kraja seta. Naravno nije to jednostavno držati cijelu utakmicu. Dobra je to ekipa, organizirana, u par navrata smo teško nalazili rješenje u napadu protiv njihovog dobrog bloka i obrane. Malo nervoze i njihov dobar servis i lako se sve okrene na drugu stranu. Na kraju smo opet pokazale da se možemo vratiti u utakmicu i uvjerljivo dobile 5. set - izjavila je Inka Inkret.

U sljedećem kolu OK Kitro dočekuje ekipu Siska na domaćem terenu. Početak utakmice je u nedjelju u 16 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci