Vijesti / Sport

ODBOJKA Seniorke Kitroa Varaždin pobijedile Novi Zagreb!

ODBOJKA Seniorke Kitroa Varaždin pobijedile Novi Zagreb!

Seniorke OK Kitroa Varaždin ovog su vikenda odigrale odličnu utakmicu protiv OK Novi Zagreb, pobijedivši rezultatom 3:1. 

- Vrlo smo sretni ovom pobjedom i tri boda protiv odličnog suparnika u njihovoj dvorani. Ekipa Novog Zagreba se u drugom dijelu sezone dodatno pojačala sa nekoliko igračica i prije dva kola uvjerljivo svladala vodeći Karlovac. Ipak, naše su djevojke odlično ušle u utakmicu -izjavio je trener Ivica Đolonga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Djevojke su bile maksimalno koncentrirane u svim elementima odbojkaške igre, a najviše na servisu kojim smo potpuno dominirali. Na kraju 25:14. Drugi set je bio vrlo izjednačen uz puno bolju igru domaćina za 23:25 i 1:1. Treći set je bio meni najbolji na ovoj utakmici jer smo s nekoliko kjučnih obrana napravili razliku za 25:21 i opet naše vodstvo. Četvrti set ponovno puno bolja igra domaćina, malo više naših grešaka i kad je već izgledalo da će se igrati peti set pri rezultatu 18:23 opet serija sjajnih servisa i preokret za konačnih 25:23 i pobjedu 3:1 - kazao je Đolonga i dodao:

- Sve djevojke su odradile odličan posao na ovoj utakmici. Svaka je u nekom segmentu igre dala svoj doprinos pa ne bi nikoga isticao posebno. Velika pobjeda i odlična najava za novi derbi protiv ekipe OK Dinamo u subotu u 16.30 u našoj dvorani.

Osim seniorske ekipe dvije pobjede su ostvarile i Kitro Varaždin 2 protiv ekipe Ludbrega 3:0 te Kitro Varaždin 3 u gostima protiv Lepoglave 3:2.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci