Vijesti / Sport

NOGOMET Varaždin uvjerljiv protiv Osijeka: 'Ovo nam je vrlo bitna pobjeda!'

NOGOMET Varaždin uvjerljiv protiv Osijeka: 'Ovo nam je vrlo bitna pobjeda!'

U derbi utakmici 24. kola 3. HNL – istok nogometaši Varaždina su na domaćem terenu na stadionu Slobode s 3-0 uvjerljivo svladali ekipu Osijeka.

Prvih 15 minuta izuzetno loše djelovala je ekipa Varaždina, rijetko se prelazio centar, ali odlično je detektirao problem trener Miljenko Mumlek, promijenio sustav igre i to je ubrzo i urodilo plodom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poveli su tako njegovi nogometaši u 28. minuti golom Ivana Conjara. Slobodni udarac izveo je odlično Dario Jertec, golman osijeka krajnjom mukom obranio, ali je na loptu natrčao Conjar i zabio za vodstvo svoje ekipe.

U zadnjoj minuti prvog dijela Karlo Šimek povisuje vodstvo Varaždina na 2-0. Bila je to lijepa akcija po desnoj strani, Jertec je ubacio, a Šimek rutinirao pospremio loptu u mrežu.

Konačnih 3-0 postavio je danas odlični Dario Jertec u 86. minuti. Uhvatio se lopte na nekih 35 metara iskosa od gola Osijeka, izveo još jedan slobodnjak, lopta pada neposredno pred vratara Osijeka i odbija se u suprotni kut.

- Vrlo bitna pobjeda kojom i dalje ostajemo na samom vrhu ljestvice. Iako smo počeli dosta usporeno, na kraju sasvim zasluženo naše slavlje koje je na koncu moglu biti i puno izraženije s obzirom da smo promašili još nekoliko vrlo izglednih šansi. Sada se već okrećemo idućem protivniku, a to je još jedno vrlo zahtjevno gostovanje u Vukovaru i nadam se da ćemo i tamo ostvariti dobar rezultat – rekao nam je strijelac drugog pogotka Karlo Šimek.

Za momčad Varaždina nastupili su: Gavranović, Conjar, Martinaga, Jertec, Čelić, Šafarić, Drožđek, Kolarić, Golik, Šimek i Sambolec (još su igrali: Malenović, Havelka i Kos).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci