Vijesti / Sport

NOGOMET U Varaždinu održan sastanak trenerske struke regije Sjever

NOGOMET U Varaždinu održan sastanak trenerske struke regije Sjever

Prošle srijede, 6. lipnja u Varaždinu je održan sastanak trenerskih instruktora regije Sjever. Prisustvovali su Sergej Milivojević, glavni instruktor regije Sjever, instruktor NS Varaždin Nikica Bunić, instruktor NS Međimurja Dragutin Naranđa i član Stručne trenerske komisije HNS Robert Čižmešija.

Raspravljali su o problematici Regije B za mlađe dobne kategorije. Naime, postoji problem s popunom liga jer se u protekloj sezoni natjecalo samo 6 klubova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadalje, njihova je želja animiranje i uključivanje što većeg broja žena u trenerski posao, a raspravljalo se i o evidenciji trenera i trenerskih ugovora.

Od sezone 2018./19. evidencija trenerskih ugovora i izdanih licenci vršit će se putem Comet sustava, a na sastanku je utvrđen način i postupak licenciranja od nadolazeće sezone.

Spomenut je i problem 'posuđivanja' trenerskih licenci, a na sastanku se raspravljao o mogućnostima sankcioniranja istih.

Zaključak sastanka je da će se ovi sastanci održavati ubuduće s ciljem unapređenja sustava nogometa, kvalitete nogometa, kao i trenerske struke.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci