Vijesti / Sport

NOGOMET U nastavku prvenstva Varteks dočekuje Vukovar na stadionu u Zagrebačkoj

NOGOMET U nastavku prvenstva Varteks dočekuje Vukovar na stadionu u Zagrebačkoj

Utakmica Varteksa i HNK Vukovar 1991, planirana za 4. ožujka, odgođena je zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta koji su onemogućili održavanje prvog susreta u nastavku prvenstva 3. HNL Istok, a novi datum održavanja je četvrtak, 15. ožujka, s početkom u 19 sati na stadionu Varteksa.

Varteks se tako u nastavku prvenstva vraća na stadion u Zagrebačkoj gdje će pod svjetlima reflektora dočekati goste i sportske prijatelje iz Vukovara, kojima će se pridružiti i gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava, te branitelji s područja Vukovara i braniteljske udruge s područja Varaždinske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmica 16. kola 3. HNL Istok imat će i humanitarni karakter, jer će se prikupljati novčani prilozi za pomoć maloj Vukovarki, 13-mjesečnoj Maši, koja treba transplantaciju bubrega, a utakmica će poslužiti i kao savršena kulisa za obilježavanje 28. godišnjice osnivanja navijačke skupine White Stones.

Iz kluba pozivaju sve simpatizere i članove kluba da se okupe u što većem broju na obje utakmice te na taj način zajedno proslave rođendan navijača i pridonesu uspješnosti akcije za malu Mašu.

U sklopu susreta održat će se i prigodni popratni program, čije će detalje javnost doznati u narednim danima.

Utakmica 16. kola 3. HNL Istok između Varteksa i Vukovara održat će se tako 15. ožujka na stadionu Varteksa, dok će Bumbari 'odraditi generalnu probu' ove nedjelje, 11. ožujka, na igralištu u Hrašćici s početkom u 14 sati, gdje će im protivnik biti Nedeljanec.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci