Vijesti / Sport

NOGOMET Peto kolo Međužupanijske lige otvara derbi Nedelišća i Nedeljanca

NOGOMET Peto kolo Međužupanijske lige otvara derbi Nedelišća i Nedeljanca

U petom prvenstvenom kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin trenutno posljednje plasirana Plitvica ugošćuje Slobodu iz Slakovca, ekipu koja se može pobijediti i konačno ostvariti prve prvenstvene bodove. Domaćina jedino pobjeda zanima stoga će krenuti u utakmicu od prve minute agresivno napadački ne bi li na kraju utakmice slavio. Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 15.30, a sudit će je Tomičić, Sukanec, Čurila – Peček.

Kolo otvaraju u subotu Nedelišće i Nedeljanec (Pavlić, Kapeš, Henezi – Perko) dok je u ovoj utakmici domaćin koji je nanizao svih četiri pobjede favorit. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mladost Komet je nanizala tri uzastopna poraza i očekuje pobjedu protiv Bednje koja pak je nakon tri poraza konačno slavila i mogla bi i u ovoj utakmici koju sude (Kramar, Rojc, Pintarić – Ptiček) ostvariti dobar rezultat.

Neizvjesna utakmica očekuje se i u Ludbregu gdje Podravina igra sa Zelengajem (Novosel, Rohtek, Premužaj – Lesjak), ali ipak je domaćin favorit.

Derbi kola igra se u Domašincu gdje Dinamo ugošćuje Polet (Juras, Šupljika, Felker – Mezga). Gosti su favoriti, ali domaćin je nezgodna ekipa koji će učiniti sve ne bi li priredio iznenađenje.

Pušćine igraju sve bolje a u ovome kolu igraju s Novim Marofom koji još nije pobijedio. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka a suci utakmice su Pajtak, Vitez, Svetec – Novaković.

Jalžabet ugošćuje Slogu (Srnec, Mihoci, Martan – Mavriček) i papirnati je favorit utakmice.

Parovi 5. kola: Nedelišće-Nedeljanec, Pušćine-Novi Marof, Jalžabet-Sloga, Mladost Komet-Bednja, Podravina-Zelengaj, Međimurec-Rudar, Plitvica-Sloboda/S, Dinamo/D-Polet/SMNM. Utakmice započinju u 16.30.

Poredak: Polet, Nedelišće 12, Dinamo, Podravina, Rudar 10, Sloga 7, Zelengaj 6, Sloboda/S 5, Međimurec, Jalžabet 4, Mladost Komet, Bednja, Pušćine 3, Nedeljanec, Novi Marof 1, Plitvica 0.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci