Vijesti / Sport

NOGOMET Odigrano još jedno kolo MŽNL-a: Varteksu samo bod protiv 'fenjeraša'

NOGOMET Odigrano još jedno kolo MŽNL-a: Varteksu samo bod protiv 'fenjeraša'

Imao je Varteks idealnu priliku vratiti se na pobjedničke staze s obzirom da je gostovao kod na tablici posljednjeg sastava lige, Zadrugara u Hrastovskom.

Ipak, poveo je domaćin u 13. minuti utakmice. Lijepo je pogodio mrežu mladog Darka Trstenjaka, koji je stao na vrata Varteksa umjesto Saše Drevena za kojeg odrađuje akumulirane žute kartone domaći igrač Danijel Denžić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a u drugom dijelu nizao je Varteks napad za napadom što im se isplatilo u 73. minuti kad je Dominik Broz pogodio za izjednačenje i kako se pokazalo kasnije i konačni rezultat utakmice. Gotovo nevjerojatno zvuči statistički podatak da je Varteks uputio čak 21 udarac prema golu Zadrugara spram samo dva, ali onog jednog i boda vrijednog domaćina.

U ostalim susretima gledali smo još dva županijska derbija – Jalžabet je potvrdio dobru formu i sa 2-1 svladao Nedeljanec. Marko Hruško i Petar Friščić bili su strijelci za Jalžabet, a za Nedeljanec je pogodio Dubravko Kišić.

Novi Marof je na domaćem terenu s 3-1 bio uspješniji od Zelengaja. Poveo je Marof preko Dominika Zeke, izjednačila ekipa iz Kučana golom Brazilca Willismara, a pobjedu domaćinu donijeli su Sebastijan Štriga i Mateo Sakač u zadnjih 15 minuta dvoboja.

Vrijednu pobjedu upisala je i Plitvica iz Gojanca pobijedivši Rudar iz Murskog Središća 2-1, a golove vrijedne tri boda postigli su Jošua Horvat i Marko Tkalčec.

U jučer odigranim susretima Pušćine trenera Dejana Cara su s 4-2 svladale Slobodu Slakovec, a po dva gola zabili su Robert Malnar i Robert Punčec, vodeći Polet je sa 1-0 svladao prelošku Mladost, Podravina je u Ludbregu preokrenula 0-2 vodstvo Međimurca u svoju 4-2 pobjedu, dok je Nedelišće sa 2-0 bilo bolje od čakovečke Sloge.

Na tablici i dalje uvjerljivo prvo mjesto drži Polet iz Svetog Martina na Muri sa 57 bodova, na drugo mjesto se probilo Nedelišće s 46, dok je Varteks sada treći s 45 bodova.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci