Vijesti / Sport

NOGOMET NK Varaždin remizirao protiv Slavonije

NOGOMET NK Varaždin remizirao protiv Slavonije

U 23. kolu 3. HNL – istok nogometaši Varaždina imali su izuzetno teško gostovanje u Požegi kod NK Slavonije s kojeg se, iako je domaćin vodio u dva navrata, vraćaju kući neporaženi.

Znali smo svi da je pred nogometašima Miljenka Mumleka težak ispit jer floskula je da kad se gostuje u Slavoniji, čim naši nogometaši prođu naplatne kućice, moraju biti barem 30 posto bolji od protivnika ne bi li ostvarili pozitivan rezultat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povela je Slavonija u 13. minuti pogotkom Matije Sokića, ali je Varaždin do poluvremena ipak uspio izjednačiti preko odličnog Darija Jerteca pred sam kraj prvog dijela. Spomenimo i da je od 23. minute Varaždin imao i brojčanu prednost na terenu jer je zbog nehotičnog udaranja suparnika nogom u lice bio isključen domaći igrač Valentino Podobnik.

Na samom početku drugog dijela Slavonija je, iako brojčano inferiorna, ponovno prešla u vodstvo, strijelac za 2-1 bio je Bruno Boban.
U 79. Ipak Varaždin dolazi do izjednačenja, strijelac pogotka vrijednog boda bio je Luka Jagačić.

Do kraja utakmice Jagačić je u samom finišu u 90. minuti 'zaradio' i drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, no rezultat se više nije mijenjao.

NK Varaždin danas je nastupio u sastavu: Gavranović, Conjar, Martinaga, Jertec, Jagačić, Čelić, Šafarić, Drožđek, Kolarić, Šimek i Antolek (još su igrali Golik i Sambolec ).

S obzirom da je Međimurje pobijedilo Bjelovar sa uvjerljivih 4-0, Varaždin je trenutno pao na 2. poziciju, ali do kraja je još dugih 7 kola u kojima ćemo vidjeti hoće li Varaždin uspjeti ostvariti ono zacrtano, a to je plasman u 2. HNL.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci