Vijesti / Sport

NOGOMET Nedeljanec slavio u Ludbregu, Bednja u Slakovcu

NOGOMET Nedeljanec slavio u Ludbregu, Bednja u Slakovcu

Deveto kolo 4. HNL Čakovec-Varaždin donijelo je poraz prvih tri ekipa prvenstvene ljestvice, dok je najveće iznenađenje kola priredio Nedeljanec koji je usred Ludbrega savladao Podravinu rezultatom od 1:3, te Pušćine koji su savladali Polet rezultatom 2:1.

Nedeljanec je već u 8. minuti imao kazneni udarac kojeg nije iskoristio Rog, da bi Podravina u 39. minuti povela pogotkom Topalovića. U 53. minuti 'joker s klupe' Kovačević je poravnao rezultat na 1:1, a domaćin je u 62. minuti imao jedanaesterac, ali udarac Siniši Vađunecu brani gostujući vratar Luka Mikić. U 75. minuti za goste je dosuđena najstrože kazna koju u pogodak i vodstvo pretvara Glavaš, a svojim drugim pogotkom je Kovačević potvrdio gostujuću zasluženu pobjedu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bednja je pogotkom Sabolića od 63. minute slavila u Slakovcu pobijedivši Slobodu minimalnim rezultatom, no propustila je veliki broj prilika za puno veću pobjedu. Rudar je minimalnim rezultatom savladao Zelengaj pogotkom Levačića od 66. minute.

U međimurskom derbiju ekipa Mladost Kometa je nanijela prvi prvenstveni poraz Dinamu iz Domašinca. Sraka je u 11. minuti doveo domaćina u vodstvo, da bi Krznar u 32. minuti poravnao rezultat na 1:1. Silvio Radiković je u 41. minuti postigao pogodak na kraju vrijedan pobjede.

Pušćine su napravile iznenađenje kola pobijedivši potpuno zasluženo vodećeg Poleta. Kocijan je doveo domaćina u vodstvo u 36. minuti da bi Punčec u 59. minuti povećao rezultat na 2:0 u 59. minuti. Polet u 65. minuti tek uspijeva smanjiti rezultat iz kaznenog udarca za konačnih 2:1.

Jalžabet je minimalnim rezultatom pobijedio Nedelišće. Pobjedonosni pogodak postigao je Pomper u 66. minuti.

Međimurec je ostvario pobjedu nad Novim Marofom rezultatom od 3:2. Halilović je doveo goste u vodstvo u 3. minuti, a Piškor je poravnao rezultat u 8., dok je Treska u 30. potpuno preokrenuo rezultat u korist domaćina. Spajić u 58. minuti poravnava rezultat na 2:2 gosti pogađaju stativu, da bi Kai u 82. minuti postigao pogodak vrijedan pobjede. Gosti iz Novog Marofa igrali su od 42. minute s igračem više jer je domaćinu isključen Kregar, ali nisu uspjeli to materijalizirati povoljnim rezultatom.

U vrlo važnoj utakmici Plitvica nije uspjela ostvariti povoljan rezultat protiv Sloge - izgubila je rezultatom od 1:2. Baksa je doveo goste u vodstvo u 10. minuti, da bi D. Horvat autogolom rezultat povisio na 0:2. Buhin tek u 81. minuti smanjuje rezultat, ali za nešto više nisu uspjeli. Domaćin je igrao od 39. minute s igračem više jer je gostima bio isključen Bajus, ali veliki broj neiskorištenih prilika nisu pretvorili u pogodak te su teren napustili pognutih glava.

Rezultati 9. kola: Jalžabet-Nedelišće 1:0, Mladost Komet-Dinamo (D) 2:1, Podravina-Nedeljanec 1:3, Međimurec-Novi Marof 3:2, Plitvica (G)-Sloga (Č) 1:2, Sloboda (S)-Bednja 0:1, Rudar-Zelengaj 1:0, Pušćine-Polet SMnM 2:1.

Poredak: Polet SMnM 20, Nedelišće, Podravina 19, Dinamo (D), Rudar 18, Bednja, Mladost Komet 15, Međimurec 14, Sloga (Č) 13, Jalžabet 12, Nedeljanec 8, Zelengaj, Sloboda (S), Pušćine 7, Plitvica (G) 6, Novi Marof 5.

Parovi 10. kola: Nedelišće - Mladost Komet, Dinamo (D) - Podravina, Nedeljanec - Međimurec, Novi Marof - Plitvica (G), Sloga (Č) -Sloboda (S), Bednja - Rudar, Polet SMnM - Zelengaj, Pušćine - Jalžabet.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci