Vijesti / Sport

NOGOMET Kastel i Cvek: 'Spremni smo na sve izazove nove sezone'

NOGOMET Kastel i Cvek: 'Spremni smo na sve izazove nove sezone'

NK Varaždin ove će subote krenuti u premijernu sezonu u 2. HNL. Tik pred početak sezone predsjednik kluba Stjepan Cvek i strateg varaždinskih nogometaša Zoran Kastel, obratili su se javnosti kao predstavnici kluba. Igrački kadar Varaždina doživio je mnoge promjene te je tako šest igrača napustilo, dok je čak 15 igrača stiglo u klupsku svlačionicu. Očekivanja i stavove uprave iznio je predsjednik kluba:

- Ispunili smo sve zacrtane želje s početka priprema. Dolaskom Igora Prahića i vratara Nevistića zaokružili smo sve naše igračke želje, no kako prijelazni rok traje do kraja kolovoza, postoji mogućnost dovođenja još ponekog pojačanja. Smatramo da ova momčad može konkurirati za sam vrh 2. HNL - rekao je Cvek.

Pred njima je mnoštvo izazova koje im nosi nova sezona, a sam ulazak u istu stavlja pred varaždinske nogometaše jak ritam utakmica, odnosno dvije utakmice tjedno (subota - srijeda). Šef stručnog stožera Zoran Kastel osvrnuo se na stanje u ekipi nakon odrađenih priprema:

- Ovih šest tjedana priprema dečki su odradili maksimalno dobro. Ekipa shvaća da je situacija ozbiljna te da ih čeka profesionalni, a ne poluamaterski nogomet iz prošle sezone. Odigrali smo dovoljno pripremnih utakmica te su svi igrači imali potrebnu minutažu kako bi spremni dočekali prvenstvo. Imamo nekoliko lakših ozljeda - Kulenović i Jertec lakše su ozlijeđeni, ali se nadamo kako će do subote sve biti uredu. Prahiću je prvenstvo u Iranu završilo u lipnju te nije dugo radio nogometne treninge. U ovih pet, šest dana odradit će individualne treninge, a sljedeći bi se tjedan Igor trebao priključiti treninzima prve ekipe. Nadamo se kako će biti spreman za nastup u drugom ili trećem prvenstvenom kolu - bio je jasan Kastel

Također, strateg varaždinske ekipe najavio je utakmicu prvog kola 2. HNL u kojoj Varaždin gostuje u Novigradu kod istoimenog protivnika:

- Novigrad je, kao što vidimo iz prošle sezone, izrazito domaćinska ekipa. Ipak, njih je sastav podosta izmijenjen u odnosu na prošlu sezonu. Imaju mnogo novih, ali i par iskusnih igrača poput bivšeg reprezentativca Hrvatske, Manuela Pamića. Trener ekipe je Nino Bule te nas sigurno očekuje jedna tvrda utakmica - zaključio je trener varaždinskih nogometaša

Utakmica protiv Novigrada na rasporedu je u subotu, 19. kolovoza, s početkom u 17 sati i 30 minuta. Nakon toga, Varaždin gostuje u Iloku kod Fruškogorca u pretkolu Hrvatskog kupa, a tek onda slijedi utakmica na stadionu u Zagrebačkoj 94.

Prve tri utakmice na domaćem terenu Varaždin će odigrati pod svjetlima reflektora. Utakmica protiv Kustošije na rasporedu je u subotu, 26. kolovoza s početkom u 20 sati.

Godišnje ulaznice će u prodaju krenuti uskoro, a njihova cijena bit će 250 kn za središnji dio zapadne tribine, dok će za zapad lijevo i desno cijena biti 160 kn. Uz predočenje braniteljske iskaznice, branitelji mogu kupiti godišnju ulaznicu za 100 kn. Što se tiče pojedinačnih ulaznica, njihova cijena bit će 30 kuna za zapad sredinu te 20 kuna za zapad lijevo i desno.




Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci