Vijesti / Sport

NK Varteks pobijedio na gostovanju u Bad Radkersburgu

NK Varteks pobijedio na gostovanju u Bad Radkersburgu

Prvu pripremnu utakmicu pod ravnanjem novog trenera Antuna Jukića Varteks je odigrao u Austriji protiv ekipe Bad Radkersburga i ubilježio uvjerljivu 4:0 pobjedu.

U prvom dijelu mreže su mirovale iako je Varteks imao terensku inicijativu i stvorio dvije vrlo dobre prilike – prvo je austrijski vratar krajnjim naporima izvadio loptu iz samih rašlji nakon slobodnog udarca Malnara, a u 37. minuti Šoštarić je pogodio gredu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Početak drugog dijela pripao je u potpunosti Varteksu. U 47. minuti Robert Malnar pogađa nakon lijepe akcije za vodstvo 'Bumbara', a samo 3 minute kasnije nakon dubinske lopte Malnara efektno poentira Emanuel Škvarić. Do kraja utakmice vidjeli smo još dva pogotka u mreži Austrijanaca, a golove su zabili Borna Radić i Lucijano Pinčić koji je u klub došao na probu iz Zadra.

Valja spomenuti da u redovima Austrijske momčadi igra i bivši igrač Varteksa i minhenskog Bayerna Borut Semler. Utakmicu je pratilo i dvadesetak vrlo glasnih White Stonesa koji su iz Varaždina potegnuli do Austrije tako da je utakmica igrana u lijepom navijačkom ambijentu.

NK Varteks nastupio je u sastavu: Trstenjak, Sokser, Broz, Radić, Martinčević, Modrić, Nježić, Malnar, Šoštarić, Spasić i Škvarić (još su igrali: Kuhar, Pinčić, Šobak, Dvorski i Sušac).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci