Vijesti / Sport

NK VARAŽDIN 'Kuloari oko Rudeša su samo to, pojačavamo se za novu sezonu'

NK VARAŽDIN 'Kuloari oko Rudeša su samo to, pojačavamo se za novu sezonu'

Od 'povijesne' utakmice Varaždina i Istre prošlo je tek nešto više od tjedan dana, a već sada kuloari nagađaju da bi Varaždin ipak mogao do 1. HNL.

U pravilu 'dobro obaviješeni krugovi', nagađaju da bi Varaždin mogao u Prvu ligu, umjesto Rudeša, koji bi 'navodno' trebao odustati. Nije tajna da je Rudeš ostao bez strateškog parnerstva s španjolskim Alavesom, i da muku muči s financijama, no na zelenom travnjaku su pošteno izborili ostanak te bili jedno od iznenađenja prvenstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane teoretska mogućnost postoji, ako Rudeš ne posloži stvari, ako odustanu prije početka prvenstva, Varaždin bi mogao biti član 1. HNL.

Ipak, službeno (a i neslužbeno) u NK Varaždinu o tome nemaju pojma.

- Sluzbene potvrde s nijedne strane nema, do nas su takoder dosle navedene informacije ali sve su to nagađanja po raznim kuloarima i medijima. Mi smo trenutno u punom jeku priprema za novu sezonu, u pregovorima smo s novim igračkim pojačanjima, koji bi trebali potvrditi našu ambicioznost da sljedeče godine izborimo toliko priželjkivani povratak Prve lige u Varaždinu – komentairao je Toni Dalić, direktor NK Varaždina.

Što se tiče igračkih pojačanja, kuloari nagađaju o Brezovcu, a na 'oku' su još neki bivši igrači varaždinskog kluba. O pojačanjima su zasad u klubu zakopčani, no vrlo brzo bit će poznate novosti za varžadinskog nogomenog (zasad još) drugoligaša.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci