Vijesti / Sport

NAKON FINALA Sara Kolak: 'Moram popraviti stvari koje nisu štimale i ići dalje'

NAKON FINALA Sara Kolak: 'Moram popraviti stvari koje nisu štimale i ići dalje'

Sara Kolar iznijela je za HRT prve dojmove iste večeri nakon finala u bacanju koplja i osvojenog četvrtog mjesta.
 
- Trebam se naspavati, napraviti s trenerom analizu, popričati i dići se opet na noge. Dva natjecanja su ostala, trebam dati sve od sebe i popraviti ove stvari koje danas nisu štimale - rekle je Sara, čestitajući Barbori Špotakovoj na osvojenom zlatu.

- Sve se događa s razlogom, tako se dogodilo i ovo četvrto mjesto. Trebala bih biti sretna, to je moje prvo svjetsko prvenstvo. Trebam samo neke stvari malo popraviti. Dogodile su se neke stvari na kojima moram poraditi, moram izvući pozitivno iz ovoga i idemo dalje. Jednog dana ću se smijati tome - bili su prvi dojmovi 22-godišnje Sare Kolak.

Trener Andrej Hajnšek rekao je da te večeri na terenu u Londonu 'nije bila Sara Kolak'.

- No ako si u najgorem izdanju četvrti na svijetu, nije to ni loše - dodao je.

Podsjetio je na to da je lani nakon Olimpijskih igara u Riju, gdje je Sara odnijela zlato, reka da treba još dvije godine raditi s njom raditi kako bi došla na razinu da prebacuje 67 metara i kada je u izdanju u kakvom je bila u finalu Londona.

- Tako da trebamo još godinu dana i ja mislim da će ona tada početi serijski pobjeđivati.

Rekao je da će olimpijsku pobjedu Sara braniti u Tokiju, a da je ovo bilo njezino prvo svjetsko prvenstvo i stjecanje iskustva.

- Ali neću se skrivati iza iskustva. Ako si dobar, dobar si, nema to veze s godinama. Ako jesi, jesi. Ali danas mi nismo bili. No sara tu nije ništa kriva, uradila je sve što je mogla - zaključio je Andrej Hajnšek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci