Vijesti / Sport

MŽNL: Zadrugar traži bodove na gostovanju

MŽNL: Zadrugar traži bodove na gostovanju

Međužupanijska nogometna liga Čakovec-Varaždin se nastavlja ove subote kad je na rasporedu 25. kolo prvenstva. Većina predstavnika Varaždinske županije dočekuje protivnike iz Međimurja na domaćem terenu. Jedino Zadrugar iz Hrastovskog odlazi na gostovanje u Macinec, gdje će tražiti svoju priliku za osvajanje sva tri boda.

Zadrugar koji je odlično odigrao utakmicu sa Pušćinama i ostvario visoku pobjedu ove subote očekuje novo teško gostovanje kod najbolje ekipe proljeća­ momčadi Centrometala u Macincu. Blaga prednost daje se domaćinu, ali ekipa mladog i odličnog trenera Danijela Kolaka odlazi odigrati što bolju utakmicu u Macincu, a samim time će pokušati i ostvariti što bolji rezultat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Ivancu Ivančica dočekuje ranjeno Nedelišće koje je teško stradalo u međimurskom KUP­u protiv Međimurca, stoga će u subotu od prve minute tražiti iskupljenje za ovaj neugodan poraz i mogao bi domaćin teže stradati.

U Murskom Središću u subotu igraju Rudar i Sloga, a u Prelogu Mladost Komet i Sloboda.

U nedjelju Jalžabet igra sa Zelengajem koji je nakon najbolje ekipe jeseni na proljeće osvojio tek bod i došao je u situaciju da se bori za opstanak u ligi.

Plitvica iz Gojanca koja je u proljeće osvojila šest bodova igra sa Graničarem iz Kotoribe koji je prilično nepredvidljiva ekipa u utakmici kojoj je domaćin favorit.

Novi Marof koji je koji je prošle nedjelje slavio u Kotoribi ugošćuje Polet iz Svetog Martina na Muri i favorit je ove utakmice.

U Cirkovljanu Naprijed traži bodove spasa u utakmici sa Pušćinama.

U ovome kolu Plitvica iz Selnika je slobodna.

Sve utakmice započinju u 16.30.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci