Vijesti / Sport

MŽNL Podravina gostuje u Domašincu, Bednja dočekuje Rudar

MŽNL Podravina gostuje u Domašincu, Bednja dočekuje Rudar

U prošlom su kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin poražene četiri prvoplasirane ekipe, a upravo će se u ovom kolu susresti Dinamo iz Domašinca i Podravina, dvije ekipe s vrha tablice. Utakmicu se igra u nedjelju od 15. sati, a suditi Babić, Pintarić, Vitez – Šoltić.

U subotu Polet, koji pak je kiksao u Pušćinama, ugošćuje Zelengaj, koji je u rezultatskoj krizi i koji je od pet utakmica četiri izgubio i jednu odigrao neriješeno. Utakmice koju sude Buden, Kapeš, Rojc – Vodopija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nedelišće je stradalo u Jalžabetu, a slijedi im derbi sa ekipom Mladost Komet iz Preloga koja je nezgodan protivnik, ali domaćin je ipak u prednosti. Ovu utakmicu sude Žganec, Tuksar, Fic – Kušen.

U nedjelju prijepodne Sloga, koja je slavila u Gojancu, ugošćuje Slobodu iz Slakovca i favorit je utakmice koju će suditi Klarić, Čižmešija, Mustač – Peček.

U nedjelju izuzetno zanimljiv susret odigrava se u Beletincu gdje Bednja igra sa Rudarom iz Murskog Središća. Bednja je u strašnom naletu što potvrđuju četiri uzastopne pobjede, dok pak je Rudar tek jednom pognutih glava napustio teren, utakmicu sude Juras, Novak, Kolarić – Kuščer.

U derbiju začelja Novi Marof koji je nanizao tri uzastopna poraza igra sa Plitvicom i bliže je pobjedi, a susret vode Kramar, Remar, Šmrček – Hajdinjak.

Nakon pobjede u Ludbregu nogometaši Nedeljanca igraju sa Međimurcem i favoriti su utakmice koju će suditi Tomičić, Jakovljev, Mesarić – Mavriček.

Pušćine koje su priredile prvorazredno iznenađenja ugošćuju Jalžabet koji će tražiti također povoljan rezultat u ovoj utakmici koju sude Jelić, Šambar, Svetec – Drvenkar.

Parovi 10. kola: Nedelišće-Mladost Komet, Dinamo (D)-Podravina, Nedeljanec-Međimurec, Novi Marof-Plitvica (G), Sloga (Č)-Sloboda (S), Bednja-Rudar, Polet SMnM-Zelengaj, Pušćine-Jalžabet. Osim utakmice u Čakovcu između Sloge i Slobode/S koja započinje u 10. sati sve ostale se igraju u 15. sati.

Poredak: Polet SMnM 20, Nedelišće, Podravina 19, Dinamo (D), Rudar 18, Bednja, Mladost Komet 15, Međimurec 14, Sloga (Č) 13, Jalžabet 12, Nedeljanec 8, Zelengaj, Sloboda (S), Pušćine 7, Plitvica (G) 6, Novi Marof 5.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci