Vijesti / Sport

MŽNL: Jalžabet ponovo na vrhu, Plitvica u gostima iznenadila Rudar...

MŽNL: Jalžabet ponovo na vrhu, Plitvica u gostima iznenadila Rudar...

Neočekivani posrtaj Rudara na svom travnjaku, kojeg je porazila Plitvica iz Gojanca, najveće je iznenađenje 12. prvenstvenog kola Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin. Ovaj Kiks iskoristio je Jalžabet te preuzeo vodstvo na prvenstvenoj ljestvici. No krenimo redom.

U Murskom Središću Plitvica je povela u 8. minuti pogotkom Matije Horvata, da bi Čalopa poravnao u 16., a ponovo Matija Horvat doveo goste u novo vodstvo u 21. minuti. Gostujući igrač Tkalčec autogolom poravnava rezultat u 44. minuti, da bi domaći igrač Vuri isto tako autogolom donio pobjedu Plitvici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Prelogu je Mladost Komet porazila Međimurec s 4:0. Golubić je u 7. i 19. minuti postigao pogotke u prvome poluvremenu, da bi u nastavku Bukal i Hladnik povećali rezultat na konačnih 4:0. Kod domaćina u 78. minuti je isključen Sabol.

U Slakovcu, Graničar je pobijedio Slobodu 1:2. Prvi dio bez golova, a domaćin u 42. minuti nije realizirao kazneni udarac. Golom Katanca domaćin je poveo u 50. minuti, no golovima Mikulana u 58. i kapetana Kosa u 77. minuti gosti preokreću rezultat.

Centrometal je bio uvjerljiv protiv Zelengaja 5:1. U prvom dijelu strijelac za domaćina je bio Vibovec u 45. minuti, koji je poravnao na 1:1, a u nastavku još dva gola Vibovca i po jedan Milaka i Kovačića.

Nedelišće je s čak 8:1 pobijedilo Novi Marof. Gosti su došli s desetoricom igrača i bez trenera. Poluvrijeme je bilo 4:1, a domaći strijelci bili su Boris Kosir, koji je dao čak pet golova, te po jedan Marčeca, Filipovića i Vizingera.

Zadrugar je visoko porazio Polet rezultatom od 6:1. Knapić u 33. minuti dovodi domaćina u vodstvo, da bi Radiković u 42. minuti poravnao rezultat na 1:1. U nastavku, Zadrugar je pogocima u dva navrata Katalenića i Vukine te Markovića završio s konačnih 6:1.

U derbiju kola, Jalžabet je pobijedio Varteks 1:3. Trostruki strijelac za goste bio je Frišćić, dok je za domaćina kod rezultata 0:3 pogodak tek za ublažavanje poraza postigao Kolarić. Domaćin je promašio kazneni udarac u 45. minuti preko Radića.

Naprijed i Pušćine odigrali su 0:0, ali gosti su bili bolja ekipa te su propustili veliki broj izglednih prilika.

Rezultati 12 kola: Mladost Komet-Međimurec 4:0, Sloboda/S-Graničar 1:2, Rudar-Plitvica 2:3, Centrometal-Zelengaj 5:1, Nedelišće-Novi Marof 8:1, Varteks-Jalžabet 1:3, Zadrugar-Polet 6:1, Naprijed-Pušćine 0:0.

Poredak: Jalžabet 29, Rudar 28, Mladost Komet 23, Nedelišće, Sloboda 21, Međimurec 19, Zadrugar, Graničar, Varteks, Novi Marof 15, Pušćine 15, Plitvica 13, Centrometal 12, Naprijed, Polet 10, Zelengaj 9.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci