Vijesti / Sport

MŽNL Bednja protutnjila Jalžabetom, Novi Marof i Sloboda poraženi u Međimurju

MŽNL Bednja protutnjila Jalžabetom, Novi Marof i Sloboda poraženi u Međimurju

U 19. kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin domaćini su ostvarili pet, a gosti tri pobjede. Podravina je konačno došla do prve proljetne pobjede pobijedivši Rudar iz Murskog Središća rezultatom od 3:1. Fajt je doveo domaćina u vodstvo u 18. minuti da bi rezultat poravnao Čalopa u 56. minuti. Podravina uspijeva u samoj završnici utakmice, u 76. i 87. minuti, preko dvostrukog strijelca Valjaka postiže pogotke vrijedne pobjede.

Mladost Komet je minimalnim rezultatom, koji je zabio Bađarija iz kaznenog udarca u 70. minuti, došla do pobjede protiv Zelengaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Plitvica nije uspjela ostvariti povoljan rezultat protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri. Poražena je rezultatom od 1:3. U prvome dijelu mreže su mirovale da bi u nastavku, već u 48. minuti, Mlinarić doveo goste u vodstvo, na 0:2 je povisio Medved deset minuta kasnije, dok je Goričanec u 68. minuti svoju ekipu odveo na nedostižnih 0:3. Buhin u 83. minuti tek uspijeva pogotkom ublažiti poraz.

Nedelišće je pobjedilo Novi Marof 2:1. Gosti su odlično stajali na terenu u prvome poluvremenu te su inicijativu pretvorili u pogodak u 35. minuti preko Sakača. Domaćin poravnava u 47. minuti pogotkom Međumurca dok u 79. Brlenić iz najstrože kazne donosi svojoj ekipi pobjedu.

Nedeljanec je minimalnim rezultatom pobijedio Dinamo u Domašincu pogotkom Škvarića u 67. minuti.

Bednja je projurila Jalžabetom pobijedivši ga čak 4:0. Puškadija je doveo goste u vodstvo od 21. minute da bi Kulji u 42. minuti povećao rezultat na 0:2. Daševci u 58. minuti odvodi goste u vodstvo 0:3 dok je Kulji u 84. minuti postavio konačan rezultat utakmice.

Međimurec je u susjednom derbiju sa 3:0 savladao Slobodu. Yokoyama u 43. Hrustek u 68. te Kai u 83. minuti bili su strijelci Međimurec.

U međimurskom derbiju Pušćine su pobjedile Slogu 4:3. Domaćin je poveo 3:0 pogocima Bosilja u 5. Celingera u 20. i Punčeca u 57. minuti. Gosti su poravnali rezultat pogocima Bakse u 60. Fučka 66. i Obadića u 85. minuti. Ipak, domaćin je uspio pogotkom Punčeca od 88. minute doći do pobjede.

Poredak: Polet 41, Nedelišće 40, Međimurec, Dinamo 34, Bednja 33, Mladost Komet 31, Podravina 30, Rudar 26, Pušćine 24, Novi Marof 21, Nedeljanec 20, Sloga, Jalžabet 18, Plitvica 14, Zelengaj 12, Sloboda 11 bodova.

Zaostale utakmice 16. kola (igraju se 11. travnja): Zelengaj-Nedelišće, Sloboda/S-Jalžabet, Plitvica/G-Mladost Komet.

Parovi 20. kola: Nedeljanec-Nedelišće, Novi Marof-Pušćine, Sloga/Č-Jalžabet, Bednja-Mladost Komet, Zelengaj-Podravina, Rudar-Međimurec, Sloboda/S-Plitvica, Polet-Dinamo/D.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci