Vijesti / Sport

MŽNL Bednja ostvarila petu uzastopnu pobjedu, Novi Marof pobijedio na Plitvicu

MŽNL Bednja ostvarila petu uzastopnu pobjedu, Novi Marof pobijedio na Plitvicu

Deseto prvenstveno kolo donijelo je šest pobjeda domaćina, dvije gostujuće gostujuće pobjede, bez ijednog neriješenog rezultata.

Na nogometnim terenima postignuto je 29 pogodaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bednja je pobijedila Rudar rezultatom od 3:1 te je tako upisala petu uzastopnu pobjedu. Domaćina je u vodstvo doveo Holi u 34. minuti, a isti igrač rezultat povećava u 45. minuti. Goričanec vraća goste u utakmicu pogotkom u 58. minuti, a Lučić u 67. minuti pogotkom potvrđuje zasluženu pobjedu domaćina.

Polet je očekivano savladao Zelengaj rezultatom od 4:1. Vinko u 5. te Karlovčec u 20. minuti donijeli su domaćinu vodstvo, no Vugrinec u 23. minuti postavio je rezultat kojim se odlazi na odmor. U nastavku utakmice Medved u 50. te Radiković u 73. minuti postavljaju konačan rezultat utakmice. Utakmica je bila izuzetno fer te nije pokazana niti jedna javna opomena.

Nedelišće je u međimurskom derbiju pobijedilo Mladost Komet rezultatom od 4:2. Već u 10. minuti Međumurac dovodi u vodstvo domaćina da bi dvije minute kasnije Pintarić poravnao rezultat na 1:1. U nastavku utakmice već u 47. minuti Panić ponovno dovodi domaćina u novo vodstvo dok Petrovećki povećava u 54. minuti rezultat na 3:1, a Panić svojim drugim pogotkom u 59. minuti na 4:1. Pintarić se po drugi puta upisuje u strijelce u 86. minuti za konačnih 4:2.

Dinamo je u derbiju kola pobijedio Podravinu rezultatom od 2:0. U prvome dijelu Podravina je dobro stajala na terenu i u nekoliko navrata opasno zaprijetila da bi u samoj završnici utakmice Krznar u 81. iz kaznenog udarca te u 87. minuti postigao pogotke za konačnih 2:0.
Nakon pobjede u Ludbregu očekivala se nova pobjeda Nedeljanca na svom terenu protiv Međimurca, ali to se nije dogodilo. Počeli su jako dobro jer je Rog u 10. minuti postigao pogodak za 1:0. Gosti su u nastavku preko Yokoyame u 51., Piškora u 64. te Kaia od 81. minuti potpuno preokrenuli rezultat i ostvarili pobjedu.

Pušćine su nakon lidera prvenstva na svom travnjaku pobjedili Jalžabet rezultatom 4:1. Bosilj u 25. te Punčec u 34. minuti doveli su domaćina u vodstvo u prvom poluvremenu. Pomper u 50. smanjuje rezultat na 2:1 da bi Petrić u 54. te Kocijan u 62. pogocima domaćinu donijeli visoku pobjedu.

U derbiju začelja Novi Marof je savladao Plitvicu 4:2. Harmicar u 5. te Sakač u 33. doveli su domaćina u vodstvo. Gosti u 60. preko M. Horvata smanjuju na 2:1 da bi Šafarić u 60. te Beštek u 79. minuti povećali rezultat na 4:1. Tomašić u 88. minuti pogotkom tek uspijeva smanjiti rezultat na konačnih 4:2.

U drugom međimurskom derbiju koji je odigran u nedjelju prijepodne Sloboda je pobijedila Slogu rezultatom od 2:0. Tkalec u 45. i Srnec u 86. minuti bili su strijelci za Slobodu. Domaćin je od 37. minute igrao s igračem manje jer im je isključen Obadić.

Rezultati 10. kola: Nedelišće - Mladost Komet 4:2, Dinamo (D) - Podravina 2:0, Nedeljanec - Međimurec 1:3, Novi Marof - Plitvica (G) 4:2, Sloga (Č) - Sloboda (S) 0:2, Bednja - Rudar 3:1, Polet SMnM - Zelengaj 4:1, Pušćine - Jalžabet 4:1.

Tablica: Polet SMnM 23, Nedelišće 22, Dinamo (D) 21, Podravina 19, Bednja, Rudar 18, Međimurec 17, Mladost Komet 15, Sloga (Č) 13, Jalžabet 12, Sloboda (S), Pušćine 10, Nedeljanec, Novi Marof 8, Zelengaj 7, Plitvica (G) 6.

Parovi 11. kola: Mladost Komet - Pušćine, Podravina - Nedelišće, Međimurec - Dinamo (D), Plitvica (G) - Nedeljanec, Sloboda (S) - Novi Marof, Rudar - Sloga (Č), Zelengaj - Bednja, Jalžabet - Polet SMnM.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci