Vijesti / Sport

MŽNL Bednja iz Beletinca poražena u debiju, Novi Marof izgubio na domaćem terenu

MŽNL Bednja iz Beletinca poražena u debiju, Novi Marof izgubio na domaćem terenu

Utakmicama 1. kola započelo novo prvenstvo Međužupanijske lige čiji je naziv promijenjen u 4. HNL-Čakovec-Varaždin. Novi klubovi u ligi su Dinamo iz Domašinca i Bednja iz Beletinca.

U Nedelišću je Zelengaj poražen od istoimenog kluba rezultatom od 3:1. Zelengaj je moglo puno bolje proći, mnogo odličnih prilika nije uspjelo realizirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije početka utakmice minutom šutnje odana je počast preminulom predsjedniku Zelengaja Deanu Vrbaniću.

Zelengaj je imao stopostotnu priliku u 11. minuti kad se Horvat sjurio prema vratima Nedelišća i na kraju pucao ravno u Kocijana.

U 27. minuti Nemet je postigao pogodak za 1:0. 

Zelengaj je u 63. minuti pogodio stativu da bi u 68. minuti Vibovec povećao rezultat na 2:0 dok Vizinger povećava rezultat na 3:0.

Do kraja Zelengaj je dominirao u 81. minuti pogađaju stativu iz slobodnog udarca, minutu kasnije propuštaju novu šansu, a Kocijan u nekoliko navrata i odlično intervenira.

U 83. minuti Zelengaj je uspio smanjiti rezultat preko Soldateka na 3:1. U 88. minuti crveni karton zaradio je domaći igrač Međumurac dok do kraja susreta još dvije prilike imao je Zelengaj, ali je ponovno Kocijan odlično reagirao te je najzaslužniji što je pobjedu slavio na kraju utakmice domaćin.

Mladost Komet je torpedirala Plitvicu pobijedivši je rezultatom od 6:1. Hladnik u 10. min, 2:0 Balent u 16., Balent u 41., Hladnik u 44., Radiković u 48. i Halić u 58. minuti bili su strijelci za domaćina dok je utješni pogodak za goste postigao Tkalčec u 67. minuti.

Podravina je očekivano sa 2:0 pobijedila Međimurec. Mesec u 30. i Međimorec u 52. minuti bili su strijelci za domaćina.

Polet je pogocima Medveda u 65. i 75. minuti slavio u Novom Marofu rezultatom od 2:0.

U premijernom nastupu nogometaši Dinama pobjedili su Bednju teško, potpuno zasluženo rezultatom od 4:3. Domaćin je poveo već u 3. minuti preko Hlišća da bi Klopotan u 14. minuti poravnao rezultat na 1:1. Krznar u 20. te Drožđek u u 35. minuti su doveli Dinamo u vodstvo od 3:1 da bi Hlebak i Dvorski do 75. minute poravnali rezultat na 3:3.

Gosti imaju dvije stopostotne prilike za pobjedu koje ne realiziraju za što su kažnjeni u 90. minuti kada Krznar postiže pogodak na kraju vrijedan pobjede.

U međimurskom derbiju Rudar je u Pušćina slavio pobjedu od 2:1. Risonjić je doveo Rudar u vodstvo od 9. minute da bi domaćin poravnao preko Kocijana od 36. minute.

Levačić u 72. minuti donosi pogodak za slavlje gostiju.

Jalžabet i Sloboda iz Slakovca odigrali su susret miroljubivo 1:1. Sakač je doveo Jalžabet u vodstvo već u 7. minuti da bi rezultat poravnao Kolarić u 55. minuti.

Rezultati 1. kola: Mladost Komet - Plitvica 6:1, Podravina- Međimurec 2:0, Novi Marof – Polet 0.2, Nedeljanec – Sloga igra se u srijedu, Dinamo – Bednja 4:3, Pušćine – Rudar 1:2, Jalžabet – Sloboda 1:1.

Parovi 2. kola: Polet-Međimurec, Plitvica-Podravina, Sloboda-Mladost Komet, Rudar-Jalžabet, Zelengaj-Pušćine, Bednja-Nedelišće, Sloga-Dinamo, Novi Marof-Nedeljanec.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci