Vijesti / Sport

MARTINJSKA UTRKA Kad mošt prevrije, započinje Cross liga 'Godišnja doba na Čevu'

MARTINJSKA UTRKA Kad mošt prevrije, započinje Cross liga 'Godišnja doba na Čevu'

Cross liga 'Godišnja doba na Čevu' u nadolazećoj sezoni imat će svoje već peto izdanje.

Liga će se održati u sličnim terminima kao i do sada, po jedno kolo u svako godišnje doba.

Prvo kolo na rasporedu je u nedjelju, 12. studenoga, s početkom u 9.30 sati. Riječ je tzv. Martinjskoj utrci.

- Nadamo se da bu se mošt već dovoljno pročistil pa da ga uz pomoć 'vinskog biskupa' prekrstimo u vino - kažu organizatori.

Što se tiče točnih termina ostalih utrka, oni će biti određeni naknadno.

No gruba procjena je da se, nakon jesenskog, martinjskog kola, oko Fašnika pod maskama trči zimsko kolo, početkom travnja proljetno kolo, a 16. ili 23. lipnja ljetno noćno kolo, kada će biti i proglašenje pobjednika.

- Osim prvog kola, koje je specifično zbog Martinja, interesantno će biti i drugo kolo, jer je zamišljeno da se svi maskiramo, u bilo koga ili što netko želi, i da tako otrčimo do vrha Čeva gdje nastavljamo u 'fašničkom raspoloženju'. I da previše ne duljim, molio bih sve one koji imaju nove startne brojeve, s logom naše lige, da ih imaju na startu, jer i dalje idemo s mjerenjem prek Stotinke, a tko nema, na samom startu će dobiti novi broj. S obzirom da je nakon utrke tradicionalna roštiljada na Čevu, naravno uz Aničine štrukle i ostalo, startnina za Martinjsko kolo je 30 kuna. I na samom kraju, ostaje još samo poziv: dojdite i uživajte u jedinstvenom druženju i nezaboravnom pogledu s vrha Čeva! - stoji u pozivu na početak nove sezone.



Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci