MALI NOGOMET Prijave za turnir u N. Marofu u tijeku, fond nagrada 50 tisuća kuna

MALI NOGOMET Prijave za turnir u N. Marofu u tijeku, fond nagrada 50 tisuća kuna

I ove godine Nogometni klub Novi Marof organizira tradicionalni malonogometni turnir pod marketinškim imenom 'Ožujsko-Knauf insulation kup Novi Marof 2018'.

Početak turnira zakazan je za 9. prosinca, a prijave ekipa se primaju do 8. prosinca do 19 sati kada će u školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Novi Marof biti biti izvlačenje parova i skupina. Kotizacija po ekipi iznosi 900 kuna, a fond nagrada bit će 50 000 kuna.

Kao i prijašnjih godina nagrade će dobiti prve četiri ekipe, najbolji igrač, strijelac i vratar turnira. Prijave se mogu izvršiti na 099/ 190 35 04 ili 098/ 240-360.

Uz malonogometni turnir za seniore, ove će se godine održati i turnir za veterane - igrače starije od 35 godina. Za njih će kotizacija iznositi 500,00 kuna. Natjecanja veterana počet će 16. prosinca do kada i traju prijave za njih.

Svim ekipama organizator turnira jamči igranje najmanje tri utakmice. Sve utakmice će se igrati u školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Novi Marof subotama i nedjeljama od 14 sati nadalje. Prošlogodišnji pobjednik turnira jest ekipa Industrijski podovi Ropox&Oštrek gradnja.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Legenda hrvatskog tenisa i trener velikog Federera: Ivan Ljubičić govori za RTL nakon godina medijske šutnje