Vijesti / Sport

MALI NOGOMET Pobjedu na turniru u Lepoglavi odnijela ekipa Graditeljstvo Merkaš

MALI NOGOMET Pobjedu na turniru u Lepoglavi odnijela ekipa Graditeljstvo Merkaš

Završen je 13. malonogometni turnir u Lepoglavi na kojem su sudjelovale 32 seniorske ekipe, a konačnu pobjedu odnijela je ekipa Graditeljstvo Merkaš.

Dva sastava sastavljena većinom od varaždinskih haklera, Fenč i prijatelji ( MNK Junajted) i prošlogodišnji pobjednik Tornado susreli su se međusobno u polufinalu, gdje je za nijansu s(p)retnija bila ekipa Fenč i prijatelji (Dreven, Malnar, Habrun, Golenja, braća Punčec), koja je nakon 3-3 u regularnom dijelu bila bolja u izvođenju sedmeraca od Hojskog, Slunjskog, Škerbića i škvadre.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utakmici za 3. mjesto Tornado je sa 6-4 svladao ekipu Štefan iz Kumrovca, a u velikom finalu repriza četvrt-finala varaždinskog Pan kupa – susret Graditeljstva Merkaš i pulena varaždinskog Junajteda, samo ovaj put pobjedu je odnijela odlična zagorska ekipa.

Najbolji strijelac turnira sa 13 golova bio je Filip Hanžić iz ekipe Štefan, najboljim vratarem proglašen je Saša Dreven (Fenč i prijatelji), dok najbolji igrač stiže, naravno, iz ekipe pobjednika – Darko Kunštek.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci