Vijesti / Sport

MAGMA PAN KUP Veliki četveroboj za finale malonogometnog turnira!

MAGMA PAN KUP Veliki četveroboj za finale malonogometnog turnira!

U petak, 5. siječnja, od 18 sati u Graberju će se igrati polufinala 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom 'Magma Pan kup Varaždin'.

Četiri vrhunske utakmice, dvije u glavnom seniorskom i dvije u veteranskom turniru, imat će prilike vidjeti ljubitelji malog nogometa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otvorit će veterani branitelja naslova, Hudek Trgotransa iz Biljevca, i koprivnički OPG Radiček Petgrad Nikotrade. Jozić, Kovač, Suvajac, Šimić, Leskovar, Stolnik i društvo protiv braće Radiček i Vađunec, Ivančića, Salajeca i ostalih – imena su koja jamče vrhunsku utakmicu.

Slijede dva seniorska polufinala. Koprivnička Jelena Trade i krapinski ASO Ponos za mnoge su bili favoriti turnira, ispalo je da igraju međusobno u polufinalu. Zagrebački hakleri Horvat, Toth, Ziberi i ostali pokušat će skinuti krapinske adute Rumbaka, Majcenića, Kunšteka i ostale. ASO Ponos ima veći rejting gledajući tradiciju, Koprivničani međutim godinama čekaju svoje veliko finale Varaždina. Eto im prilike.

Ljepotica večeri sasvim sigurno će biti ogled uvijek atraktivnog Črešnjeva i varaždinskog Marocchina. Hojski na Modrića, Režić na Mumleka, Škerbić na Oštreka ili Srbljinovića, 'frcat' će sasvim sigurno na sve strane. Uvijek je tako kad Črešnjevo igra, a Marocchino je nikad bolji.

Završni čin velikog četveroboja odradit će veterani Bilikuma i Eurotransporta Kostanjevec. Šafarić, Melnjak, Tot, Žganec, Tekić i ostali s jedne strane, Liber, Miko, Trtinjak i ostali 'srakarski' aduti s druge, još jedna istinska poslastica! Dobrodošli u Graberje!

PETAK, 05.01.2018. – POLUFINALE

RASPORED UTAKMICA
18:00 (VET) OPG RADIČEK PETGRAD NIKOTRADE (KC) - HUDEK TRGOTRANS (Biljevec)
18:30 JELENA TRADE (Koprivnica) - ASO PONOS (Krapina)
19:10 MNK ČREŠNJEVO - CB MAROCCHINO (Varaždin)
20:00 (VET) CB BILIKUM (Varaždin) - EUROTRANSPORTI KOSTANJEVEC (Hrašćica)

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci