Vijesti / Sport

MAGMA PAN KUP Održan ždrijeb - ove subote počinje malonogometni turnir

MAGMA PAN KUP Održan ždrijeb - ove subote počinje malonogometni turnir

Ukupno 38 ekipa, 25 u seniorskom i 13 u veteranskom turniru, uključeno je bilo u ždrijeb 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017.

Izvučeno je sedam skupina glavnog i četiri skupine veteranskog turnira. U seniorskom će u idući krug po dvije prvoplasirane ekipe te najbolje treće, dok će kod veterana svi pobjednici skupina izravno u četvrtfinale, a druge i treće ekipe u grupi igrati repesaž odnosno osminu finala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Ples kuglica', točnije papirića, najtežim je skupinama seniorskog turnira, barem je takav dojam, učinio skupine 4, 6 i 7.

U skupini 4 su sjajne ekipe Hudek Trgotransa i koprivničke Jelene Trade, CB Marocchino proteklih godina poznat pod imenom Ropox, a iako nepoznanica, imena koja bi trebala braniti boje međimurskog OPG Srpaka iz Palinovca najavljuju također odličnu škvadru sposobnu zaprijetiti favoritima.

U grupi 6 stari znanci Svježa jaja Vuk i Prijatelji Roberta Murića, plus svake godine sve bolji Slovenci iz Optike Kiraly, a u zadnjoj grupi Florijanić, ASO Ponos i Džani Promet, tri sjajne ekipe od kojih možda tek krapinski hakleri imaju pravo na malu papirnatu prednost.

U veteranskom turniru definitivno je 'skupina smrti' prva, branitelj naslova Hudek Trgotrans 'na poklon' je dobio lokalne rivale CB Star's, često proteklih godina zajedno na velikim turnirima, a još su tu odlični Eurotransporti Kostanjevec i NK Varteks veterani.

Turnir počinje ove subote, 16. prosinca, u 18 sati, s prvih šest utakmica, a raspored će biti objavljen do kraja današnjega dana (petak).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci