Vijesti / Sport

Ludbrežanin Igor Kvezić miljenik je beličkih navijača: 'Uvijek težim boljem!'

Ludbrežanin Igor Kvezić miljenik je beličkih navijača: 'Uvijek težim boljem!'

Iako ima tek 20 godina, Igor Kvezić iz Ludbrega, nogometaš BSK-a iz Belice, ima podosta igračkog staža iza sebe. Počeo je u Podravini iz Ludbrega da bi nastavio u Varteksu iz Varaždina. Ponovno se vratio u Podravinu gdje je proveo dvije sezone da bi prešao u Crikvenicu. U BSK je stigao iz slovenske Poljane mada je imao nekih ponuda iz Danske i Njemačke.

- Prešao sam u Belicu na nagovor trenera Sačera koji mi je šogor i nisam pogriješio. Ovdje je stvorena prava momčad, zajedništvom smo ostvarili odlične rezultate koji su nam i donijeli jesenski naslov prvaka. Posebno bih naglasio da je da su me suigrači i navijači odlično prihvatili - rekao je Kvezić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao napadač upotrebljiv je na više mjesta, najčešće igra klasičnu špicu, ali i krilne pozicije s obzirom da odlično igra sa obijem nogama.

Kako je zadovoljan svojim igrama?

- Kroz jesen odigrao sam 13 utakmica postigao 11 pogotka i dobro je bilo mada uvijek težiš još boljem.

Kako vidi svoju i klupsku budućnost?

- Trenutno su mi sve ambicije vezane uz BSK s kojim mi je želja da i u proljeće nastavimo pružiti odlične igre te da zadržimo vodeće mjesto. Što se tiče mojih osobnih ambicija, imam dogovor sa klubom da ako mi kakva ponuda stigne, tu mislim prije svega iz inozemstva, da mogu otići.

Tako zbori Igor koji je u kratkom vremenu zahvaljujući odličnim igrama i poštenim odnosom prema klubu postao miljenikom beličkih navijača.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci