Vijesti / Sport

Leon Šantek u Otočcu trenirao s najboljim mladim stolnotenisačima Europe

Leon Šantek u Otočcu trenirao s najboljim mladim stolnotenisačima Europe

Leon Šantek, najtalentiraniji mladi stolnotenisač u Hrvatskoj, nakon što je ušao u program europske stolnoteniske federacije ETTU Eurotalents, prisustvovao je i prvom trening kampu u Otočcu.

Leon je član STK Ljubeščica i STK Starr te polaznik Regionalnog stolnoteniskog centra i kvalitetan rad uz njegovu talentiranost dovelo je do toga da bude izabran u uski krug od samo devet mladih igrača iz Europe o čijem će razvoju kontinuirano brinuti ETTU, kako stručno tako i financijski. Izabran je između ukupno 427 mladih stolnotenisača, koliko ih je tijekom prošlog ljeta i jeseni pohodilo predselekcijske kampove i kontrolne turnire.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U slovenskom Otočcu održan je prvi kamp i okupio je probrano društvo od dvadesetak najtalentiranijih mladih igrača i igračica i njihovih trenera iz cijele Europe. Kamp je za sve njih bio besplatan, što su zaslužili ulaskom u ovaj program. Treniralo se naporno, po tri puta na dan, ali kvalitetno i svrsishodno.

 

- Odlični uvjeti u Nacionalnom stolnoteniskom centru Slovenije dodatno su doprinijeli da se treninzi i ukupni rad podignu na višu razinu. Puno se radilo individualno i s trenerima i s njihovim trenerima. Treneri su na svojim zajedničkim sastancima međusobno intenzivno razgovarali kako unaprijediti igru kod svakog igrača - dodao je Ronald Ređep, koji je u kampu bio u svojstvu Leonovog trenera.

Na kontrolnom turniru Leon je osvojio peto mjesto, što je odličan rezultat jer je jedan od najmlađih polaznika kampa. Svi su komentirali veliku perspektivu Leona i to u europskim mjerilima. On je na najboljem putu da postane vrhunski igrač. Sve je to i dodatna potvrda odličnog rada u Ljubeščici i Starru uz koordinacije Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin - zaključio je Ređep.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci