Vijesti / Sport

KUTIJA ŠIBICA Poker varaždinskih predstavnika predvođen Junajtedom

KUTIJA ŠIBICA Poker varaždinskih predstavnika predvođen Junajtedom

Najpoznatiji i najjači dvoranski malonogometni turnir 'Kutija šibica' počinje ove subote, 26. studenog u Zagrebu, a na njemu će nastupati 4 ekipe s varaždinskog područja. Nakon tri godine, varaždinski hakleri, Art Metali Junajted, vraćaju se na zagrebački parket. Uz njih , varaždinski će kraj predstavljati ekipa Caffe bara Marochino, ekipa ŠD Remetinca te Hudek Trgotrans.

Povratak prvaka Hrvatske u Mininogometu iz 2016. godine u dvoranu Doma sportova ponosno nam je najavio predsjednik kluba Dalibor Leskovar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U prvo kolo odlazimo s nadom u prolazak jer idemo u sastavu koji je spreman za pojačanja. Protiv Konobe Kraljevica nastupat će svima poznati branitelji boja našeg kluba, Saša Dreven na vratima, kapetan Robert Malnar, nekadašnji igrač Varteksa Alen Gluhak itd., a ako prođemo prvu prepreku pridružuju nam se vedeti NK Varaždina Dejan Glavica te Mario Sačer predvođeni kapetanom Šimekom. Nadamo se boljem nastupu no prije 3 godine i NNHS! - bio je jasan popularni 'Dadač'.

Junajtedovci će na teren istrčati u nedjelju, 10. prosinca, gdje će se susresti s ekipom Konobe Fran Krsto Frankopan s početkom u 15 sati i 50 minuta.

Osim prekaljenog Junajteda, put Kutije ponovno su se odvažili i dečki iz Remetinca. Kostur ekipe poznat je od prošle godine, a u ovogodišnje izdanje odlaze pojačani

- Prošle smo godine prošli prvo kolo, ali u drugom smo kolu naletjeli na poznatu ekipu Bilić Erića koja je bila prejaka za nas. Ipak, bitno je da smo bili i ostali prava klapa, a uz takvo prijateljstvo užitak je nastupati u dresu Remetinca. Uz Hajduka, 'Keđu' Turkovića, Šinjorija i ostale poznate momke iz Remetinca, ovaj će nas puta pojačati Mislav Sakač i Igor Martan. Odlazimo dati sve od sebe, cilj je prolazak prvog kola jer bi se u drugom kolu trebali susresti s prošlogodišnjim osvajačima 'Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj', a tam 'kaj bude, bude' - zaključila je mlada remetinečka uzdanica, Antonio Zrno.

Utakmica protiv Bucinih beba na rasporedu je u subotu, 25. studenog, s početkom u 16 sati i 40 minuta u sportskoj dvorani Trnsko.

Svoje mjesto na Kutiji našla je i ekipa Caffe bara Marocchino čije boje brani spoj mladosti i iskustva u vidu mladih Luke Modrića, Josipa Šestaka, Karla Marića i iskusnijih te poznatijih lica varaždinske malonogometne scene, Saše Hojskog i Dejana Slunjskog. Na teren Doma sportova istrčat će u nedjelju, 10. prosinca s početkom u 20 sati protiv boljeg iz susreta između Bio-Veta i CB Kova & CB Happyness.

Posljednji predstavnik našeg kraja je već poznati član lepoglavske i maruševečke lige Hudek Trgotrans, ali i natjecatelj brojnih turnira u varaždinskoj županiji i okolici. Članove njihove ekipe moći ćete saznati ako im dođete dati podršku u subotu, 25. studenog u sportsku dvoranu Trnsko s početkom u 19 sati i 10 minuta protiv ekipe Automobila Lujo Promet.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci