Vijesti / Sport

KUP Kovačević: 'Umor se osjeća, ali motivacije za Cibaliju ne nedostaje'

KUP Kovačević: 'Umor se osjeća, ali motivacije za Cibaliju ne nedostaje'

Nakon subotnjeg mlakog izdanja i remija s Novigradom, pred nogometašima Varaždina najveći je izazov u dosadašnjem dijelu sezone. U sklopu šesnaestine finala Hrvatskog kupa u goste im dolazi prvoligaš, vinkovačka Cibalia. 

'Nebeskoplavi' su ovaj vikend pokazali dobru igru, unatoč porazu od Hajduka (2:1). Također, riješili su se ozljeda i kartona koji su ih mučili u rujnu te u punom sastavu stižu na gostovanje. Strateg varaždinskih nogometaša, Mario Kovačević, svjestan je kako Cibalia igra sve bolje, no ističe kako je njegova momčad pomalo umorna, ali iznimno motivirana za nadolazeći susret.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Čeka nas teška utakmica, ali mi ćemo dati sve od sebe. Cibalia je kao prvoligaš izniman favorit, no u Kupu su uvije moguća iznenađenja. Iako nam je prvenstvo ispred svega, voljeli bi ugostiti još jednog prvoligaša u Varaždinu. Kao što se vidjelo protiv Novigrada, umor je prisutan, ipak igramo treću utakmicu u sedam dana. Imamo dovoljno igrača koji su i više nego motivirani za susret u srijedu - rekao je Kovačević

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 18. listopada, s početkom u 18 sati pod svijetlima reflektora stadiona u Zagrebačkoj 94.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci