Vijesti / Sport

KINESKA AVANTURA Nogometaši Varaždina stigli i do treće pobjede u Yunnanu!

KINESKA AVANTURA Nogometaši Varaždina stigli i do treće pobjede u Yunnanu!

Nogometaši Varaždina trenutno se nalaze u gradu Mangshi, Dehong u provinciji Yunnan gdje su sudionici velikog međunardnog turnira Yunnan 2017. te jedini tim koji se natječe iz Europe. Današnjom pobjedom u utakmici protiv kineskog drugoligaša Hebei Elite F.C. stigli su do 9 bodova u grupi i kao prvoplasirana ekipa grupe C nastavljaju natjecanje gdje će po završetku ostalih utakmica saznati svog protivnika.

Utakmica je započela u 16 sati po lokalnom vremenu, a trener Kovačević za prvih jedanaest postavio je na golu Gavranovića, u obrani Kulenović, Prahić, Senić i Šimek, u veznom redu Kolarić, Golubar, Jagačić i Glavica dok su u napadu zaigrali Erić i Sačer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Varaždin do vodstva dolazi u 10. minuti kada Kolarić sa 16 metara lijevom nogom pogađa okvir gola. U 21. minuti nakon prekrasnog prodora Sačera po desnoj strani preko više od pola terena, lopta dolazi na drugu vratnicu do Kolarića koji pogađa svoj drugi zgoditak. Za konačni rezultat od 3:0 na poluvremenu zaslužan je Glavica, koji se najbolje snašao u šesnaestercu nakon ubacivanja Sačera koji je loptu ukrao protivničkoj obrani.

Na početku drugog poluvremena, trener Kovačević uvodi svih pet mogućih zamjena - iz igre su izašli Gavranović, Glavica, Golubar, Prahić i Šimek a u igru ušli Balažinec, Mesarić, Težak, Hranilović i Čelić dok je Drožđek zbog bolova u mišiću, ostao na klupi.

Konačni rezultat sa tri boda Varaždina i stopostotni učinak u grupnoj fazi natjecanja postavlja Mesarić nakon što je Erić probio lijevu stranu, ušao u šesneast metara te vratio povratnu loptu na jedanest metara.

Nakon pobjede, učenici obližnje škole iskoristili su priliku i slikali se s nogometašima Varaždina koji su prave zvijezde u ovom gradu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci