Vijesti / Sport

KARATE Članovi kluba AIK osvojili četiri zlata u Splitu i dva zlata u Nedelišću

KARATE Članovi kluba AIK osvojili četiri zlata u Splitu i dva zlata u Nedelišću

U subotu, 24. ožujka, karatisti topličkog AIK-a uspješno su nastupili na dva fronta, u Splitu su osvojili šest medalja u borbama, a na 13. Cro cupu u Nedelišću četiri medalje u katama.

Pod vodstvom trenera Saše Josipa Mileca odličnim borbama natjecatelji AIK-a bili su izvrsni u Splitu. Prvo zlato na turniru osvaja Lana Kalničanec u teškoj kategoriji učenica pobjedama 10:1 i 6:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za drugo zlato pobrinula se Petra Sakač u teškoj kategoriji mlađih učenica pobjedama 10:8 nakon dva produžetka i 5:0. Treće zlato AIK-u donosi Marin Šebrek u teškoj kategoriji mlađih kadeta pobjedama i kvalitetnim borbama protiv znatno težih natjecatelja 4:0 i 2:0.

Za posljednje zlato pobrinuo se Roko Kalničanec u teškoj kategoriji učenika pobjedama 2:1 i 5:3. Uz četiri zlata AIK-a Elena Hrženjak osvaja srebro i nagradu za najbolju žensku tehniku, a Lana Šebrek Blažotić osvaja treće mjesto.

Pomoćna trenerica Sanjana Milošević vodila je natjecatelje u katama u Nedelišće na 13. Cro cup gdje je svoje prvo zlato u na natjecanjima osvojila Tina Šebrek u mlađim kadetkinjama, a još jedno zlato za AIK pridodala je Monika Balažinec u mlađim seniorkama.

Drugo mjesto porazom tek u finalu osvojila je Jana Huzjak u juniorkama, a treće mjesto u mlađim kadetima osvaja Sebastijan Sakač. Odličan nastup Topličanaca na dva turnira u istome danu.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci