Vijesti / Sport

KARATE Članovi kluba AIK osvojili čak 27 medalja na natjecanju u Zaprešiću!

KARATE Članovi kluba AIK osvojili čak 27 medalja na natjecanju u Zaprešiću!

Vrlo uspješan nastup ostvarili su karatisti iz Varaždinskih Toplica u Zaprešiću na kyokushin karate full contact turniru osvojivši čak 12 medalja u katama, od čega 3 zlata, te 15 medalja u borbama, od čega 8 zlata.

Karate klub AIK je nastupao u društvu klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te su zlata u katama odličnim nastupima osvojili Sebastijan Sakač s tri tijesne pobjede po 3:2 u mlađim kadetima, zatim Jana Huzjak u kadetkinjama dominantnim pobjedama u svim borbama s 5:0, a posljednje zlato osvojila je Lara Hrastić u konkurenciji juniorki dobivši sve borbe tijesnim rezultatom 3:2.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U finalu je pobijedila klupsku kolegicu Leu Rissi, koja tako osvojila jedno od četiri srebra, a ostala tri dodali su Roko Kalničanec kod učenika, Lana Šebrek Blažotić kod učenica i Marko Dvorski kod mlađih kadeta. Za pet bronci zaslužni su Lana Kalničanec, Tajana Valent, Tina Šebrek, Luka Dvorski i Alen Žuti.

Na natjecanju u borbama borci AIK-a su imali svoj dan. Josipa Horvat je u cicibankama bila uvjerljivo prva odličnim nastupima, kao i Lana Šebrek Blažotić u mlađim učenicama-laka kategorija. Isti uspjeh odličnim borbama u teškoj kategoriji mlađih učenica imala je i Petra Sakač koja je proglašena i najboljom natjecateljicom na turniru.

Roko i Lana Kalničanec osvojili su teškoj kategoriji učenika i učenika također prva mjesta. Vrlo dominante nastupe u svim kolima i uvjerljive pobjede u finalima ostvarili su Marko Dvorski u srednjoj kategoriji mlađih kadeta i Karlo Nofta u teškoj kategoriji istoga godišta.

Na kraju se Marta Ivanek pobrinula za osmo zlato smirenim i brzim pobjedama prije isteka vremena. Za šest srebra zaslužni su Elena Hrženjak, Tajana Valent, Tina Šebrek, Lucija Janušić, Domagoj Dvorski i Dora Šebrek, a jednu broncu dodao je Marin Šebrek.

Tako se broj medalja popeo ukupno na 27, što je ujedno najbolji nastup na turnirima u povijesti kluba.

Borce su vodili trener Saša Josip Milec i asistentica Monika Balažinec, a kao sudac aktivna je bila Marinela Belavić. Članovima uskoro slijedi međunarodni nastup u Slovačkoj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci