Vijesti / Sport

NOGOMET Kastel o Varaždinu nakon pripremnih utakmica: 'Sezona će biti naporna'

NOGOMET Kastel o Varaždinu nakon pripremnih utakmica: 'Sezona će biti naporna'

NK Varaždin u dvije je pripremne utakmice upisao dvije pobjede. Obje utakmice odigrane su na gradskom Stadionu – u prvoj su nadigrali Naftu iz Lendave sa 4:0, dok su u drugoj utakmici bili bolji od slovenskog drugoligaša NK Roltek Dob.

Nakon drugog pripremnog susreta, varaždinski strateg Zoran Kastel rekao je:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dečki su odradili utakmicu onako kako treba, bitna je volja, želja, zalaganje. Istrčali su koliko su u ovome trenutku mogli, mislim da je to danas dosta dobro izgledalo. Nismo se uopće bavili protivnikom, bavimo se sa sobom da probamo što više šansi za gol. Imat ćemo i težih protivnika protiv kojih ćemo se morati braniti da vidimo kako funkcioniramo u tom drugom segmentu.

Također, nekadašnja Varteksova 25-ica najavila je nastavak priprema.

- Imamo još dosta pripremnih utakmica, a sezona će biti naporna i duga pošto igramo na tri fronta – Županijski i Hrvatski kup te Prvenstvo. Roster od 22-23 igrača bit će iskorišten u potpunosti, a što se tiče nove sezone bitan je ulazak s pozitivnim rezultatom. Prvo kolo gostujemo u Novigradu, dok drugo kolo igramo kod kuće s Kustošijom te se nadamo pozitivnim rezultatima.

U prvom kolu Hrvatskog kupa Varaždinci gostuju u Iloku kod tamošnjeg županijskog prvoligaša Fruškogorca.

- Svakako ekipa slična prošlogodišnjem protivniku u ovoj fazi natjecanja (NK Slavonija Soljani), u ekipi imaju dva-tri igrača koji su prošli Cibalijinu školu te su vrlo dobro organizirani. U finalu Županijskog kupa igrali su protiv Bedema Ivankovo te su izgubili sa 4:1, ali mi ovu utakmicu ne smijemo shvatiti olako jer želimo proći u sljedeći krug - kazao je Kastel.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci