Vijesti / Sport

GRK Varaždin 1930 ambiciozno najavio pohod na titulu Premijer lige

GRK Varaždin 1930 ambiciozno najavio pohod na titulu Premijer lige

Danas su kraj varaždinskog HNK predstavljeni novi igrači, ali i ciljevi GRK-a Varaždin 1930 u nadolazećoj sezoni.

U ekipi je došlo do dosta promjena, ali će na njenom kormilu i dalje biti trener Željko Čagalj koji će pripreme odraditi na domaćem terenu:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Pripremni period od sedam tjedana odradit ćemo u Varaždinu sa kvalitetnom dvoranom i svim ostalim sadržajima koje naš grad može pružiti. U igračkom kadru došlo je do mnogo promjena. Imamo osam novih igrača što je kompletno nova priča u odnosu na prošlu sezonu. Ova ekipa ima talenta, ali ne pobjeđuje uvijek ekipa s više talenta, nego ona koja manje griješi. Vjerujem da će ljudi koje vole rukomet u Varaždinu biti zadovoljni – rekao je trener Varaždinaca.

Kapetan Dabrova Jurica Vidaček kratko je prokomentirao stanje u ekipi.

Bit će vrlo zanimljivo s mladim igračima. Vjerujem da će se sve dobro posložiti i da će sezona biti na dobrom tragu. Teško je govoriti o ciljevima, mogu samo reći da će trener imati zahtjevan posao – zaključio je Vidaček.

Predsjednik kluba Goran Hlevnjak predstavio je želje i očekivanja uprave.

- Klupska uprava radila je cijeli period odmora što je vidljivo u promjenama unutar ekipe. Nadamo se i očekujemo Varaždin na prvom mjestu Premijer lige ove sezone. Što se tiče Kupa cilj je plasman na Final four. Cilj kluba i grada je ulazak u SEHA ligu u dogledno vrijeme, a tu nam je potrebna pomoć od grada i županije koji nam je trenutno pružaju i na tome im zahvaljujem – bio je jasan predsjednik kluba.

U sezoni 2017./2018. za prvu momčad Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 igrat će 22 igrača: 'novi' Filip Jurišić, Jakov Vrdoljak, Tomislav Špruk, Nikola Kaštelan, Filip Glavaš, Jadranko Stojanović i Petar Sklepić. Tu su i Špikić, Črnila, Meštrić, Baranašić (vratari), Koprek, Vincek, Novak, Vidaček, Levak, Zobec, Hutinac te kadeti Tači, Puček, Murk i Divjak.

Ove mladiće moći ćete pogledati na jednoj od mnogo pripremnih utakmica koje su pred njima, dok će prvi ligaški ispit imati 23. rujna kad gostuju kod zagrebačkog Metalca.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci